Categories Ljubav

Devojke ne dramite i NJIH je neko nekad odbio, pa pogledajte ih sad!

Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Devojke su na ivici nervnog sloma samo u dva slučaja: prvi – kada su u PMS-u i drugi – kada ih frajer odbije! Ovo je nepisano pravilo, iliti sudbina svih devojaka. U navedenim situacijama čitav Univerzum se udruži protiv njih, pa tako ucveljene i same misle da je došao kraj životu na Zemlji, a da li je?

Naravno da nije, nego smo mi žene, prve u takmičenju koja će biti veća #dramaqueen. Očajavamo.

Image result for drama queen gif

Zavučemo se u kuću, zgrabimo porodično pakovanje omiljenog sladoleda, pustimo jedan od onih patetičnih, romantičnih filmovima, čiji je scenarista u trenutku pisanja scenarija bio na sedmom nebu, a na pameti mu nije bila ni sopstvena žena, a kamoli neka druga, i onda tako očajne verujemo da sve što vidimo u holivudskoj produkciji zaista postoji, pa takav način ponašanja implementiramo u svoju sadašnjicu i pitamo se: „Zašto se to baš NAMA dogodilo?”. Hoće li vam biti lakše ako vam kažem da sam potražila na Guglu planetarno poznate devojke koje je neko, nekada ostavio? Evo šta sam našla…

Skarlet Johanson

Nedavno u jednom intervjuu za magazin Skarlet je ispričala priču iz svoje prošlosti osvrćući se na vezu u kojoj je faktički bila “primorana” da dečka ostavi. Nije on ostavio nju, ali je svojim ponašanjem naveo da ona to učini. Navela je i da je to bio muškarac koji je bio “dostupno nedostopan”. Prividno je bio tu kada bi ona poželela, ali se ona stalno nalazila u situacijama u kojima je “mrzela sebe”. Odlazila je taksijem da ga vidi u neprimereno vreme, zaticala bi sebe kako izlazi ispred bara da bi se čula sa njim, dok njena prijateljica sedi sama u baru. Jednostavno on nije bio previše zainteresovan za nju i to je pokazivao. kada je i sama to shvatila ostavila ga je.

Pročitajte i… Sve mi možemo biti Elizabet Gilbert! Ovih 9 stvari sam naučila zahvaljujući njoj

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA