Categories Ljubav

Ova pitanja singl devojke ne vole da čuju!

Od kad je sveta i veka singl devojkama se uvek iznova postavljaju ista pitanja i daju iste paušalne konstatacije. Poput šablona, samo je pitanje koliko često i u kolikoj meri, ali jedno je sigurno: ukoliko u društvu kažete da nemate dečka ove rečenice neće izostati:

Foto: Pixabay

Nikad nećeš naći momka sa takvim stavom.

Spusti malo svoje kriterijume.

Problem je u tebi, ne u njima.

Prevelika su ti očekivanja.

Nisi spremna za vezu.

Što duže budeš čekala manje će biti šanse da nađeš nekog.

Svakom bivšem momku si našla neku manu, vreme je da se zapitaš.

Nikada se nećeš udati.

Ostaćeš sama sa devet mačaka.

Ostaćeš usedelica.

Misliš li ti da rađaš decu?

Nemoguće je da ne postoji nijedan momak da se tebi dopada.

Dosta si se zezala sad je vreme da se udaš.

Sigurna sam da ste od svojima mama, baba, komšinica, drugarica, braća i drugova čuli još sijaset pitanja i konstatacija, jer poznato je već da drugi znaju bolje šta je dobro za vas i zašto vi nemate nikoga. Međutim, ukoliko želite da se rešite ovakvih neprimerenih saveta, konstatacija drugih na temu vaše intime i vašeg ljubavnog života, jednom rečenicom možete to prekinuti.

Sve što je potrebno da uradite kada vas neko pita: da li ste singl, imate li dečka, zašto ste sami, zašto niste u vezi ili bilo koje drugo pitanje na koje zapravo ne želite da date odgovor jeste da VI postavite pitanje: A ZAŠTO ME TO PITAŠ?

Kada im budete postavili ovo pitanje jasno ćete im staviti do znanja da vam nije drago što su vas to pitali, i da uostalom, nemaju prava da vas pitaju tako lično pitanje.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA