Top 3 najpopularnije poze u seksu koje su obeležile 2015. godinu

SHARE

Godinu su obeležile poze u seksu u kojima su vladarke upravo žene. S obzirom na to da niti jedan muškarac ne može odoleti odnosu u kojem glavnu reč vodi njegova vruća partnerka, planirate li u 2016. zakoračiti u vrućim trenucima donosimo 3 najpopularnije poze koje su obeležile godinu na izmaku. 

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

1. Obrnuta poza
Muškarac leži na leđima, a noge ima raširene i savijene u kolenima. Žena čučne iznad njega i okreće mu leđa. Pridržavajući se za njegova kolena žena se spušta u čučanj i diktira brzinu i dubinu penetracije, a muškarac asistira dodirujući i podižući njene bokove.

2. Žena u čučnju
Stolac naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolac, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, te prebaci noge preko njegovih bedara i oslanja se stopalima na kauč. Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

3. Yab Yum
Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (turski položaj). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice te stavlja noge oko njegova struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova je poza vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni te mogu izmenjivati poljupce.

Nema komentara

Ostavite komentar