Categories Veze

Ovo su rečenice koje će vam reći svi koji su srećni u ljubavi. Usvojite ih

Ljubav koja će trajati čitav život nešto je što svako od nas priželjkuje. Ali, pre nego što nađemo pravu, večnu ljubav, moramo da prihvatimo neke istine koje će nam otvoriti oči i potragu za pravom ljubavi učiniti jednostavnijom.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

1. …niste osoba po svačijem ukusu

Mislite li da će veza funkcionisati ako se pretvorite u osobu s kakvom vaš partner želi da bude, nikada se nećete naći u pravoj vezi jer će se ona uvek bazirati na neiskrenosti. Morate naučite da prihvatite da se nekim ljudima neće sviđati vaše pravo i morate znati da je to – sasvim u redu. Ne postoji čovek na svetu koji se sviđa svakome.

Zato, sklonite se od ljudi koji vas ne prihvataju takvima kakvi jeste jer ćete inače samovoljno ići iz jedne u drugu toksičnu vezu, a jedina osoba koju ćete za to moći da krivite – ste vi sami.

2. …veza neće rešiti sve vaše probleme

Očekujete li da će u vaš život ući osoba koja će rešiti sve probleme koje imate, vaša veza osuđena je na propast. Nijedna veza ne može izdržati takav nivo zavisnosti od druge osobe. Najbrži način da nova romansa propadne je da očekujete da će ta ljubav promeniti čitav vaš život.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

3. …da ćete možda biti sami neko duže vreme

Želite li da pronađete nekoga s kim ste uistinu kompatibilni (za razliku od toga da budete s nekim ko je samo spreman obvezati vam se), morate da prihvatite da ćete možda duže vreme biti sami pre nego upoznate takvu osobu.

Ne možete samo uleteti u svaku vezu jer vam se tako čini zgodno i komotno. Trebalo bi da budete spremni i čekate na osobu koja će biti vredna toga da se vežete uz nju.

Pročitajte i… Ako ovo radi, nije ‘Onaj pravi’ i nema ozbiljne namere sa vama

Kliknite na sledeću stranicu… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA