Categories L&Z akcije

Održan NS Bike Weekend: Promocija zdravih stilova života

U organizaciji redakcije magazina “Lepota i zdravlje” i Color Media Comunications, uz podršku “Coca Cole”, vode “Rosa”, JKP Parking servisa, AMS osiguranja i Grada Novog Sada, juče je, četvrtu godinu zaredom, uspešno realizovana biciklistička vožnja – NS Bike Weekend.

Pogledajte galeriju fotografija:

 

Ljubitelji dvotočkaša, različitih uzrasta uživali su u promotivnoj vožnji ulicama Novog Sada koja je bila duga oko osam kilometara. Polaganim tempom, u vidno dobrom raspololoženju, uz neobavezno ćaskanje i relaksirajuće okretanje pedala, sa vetrom u kosi – Novosađani su za pedesetak minuta stigli do cilja.

Karavan dvotočkaša krenuo je sa Sunčanog keja, a potom se uputio ka Radničkoj i Stražilovskoj ulici, pa Bulevarom cara Lazara do ulica Ive Andrića i 1.300 kaplara. Nakon ove deonice rute, došli su do Kineske četvrti, pa do Keja, kojim su se vratili na startnu poziciju – kod Indeksove tribine, gde je i završena ova biciklistička vožnja.

Pored prijatne i rekreativne vožnje, organizatori ove manifestacije obezbedili su osveženje – vodu “Rosa” i “Coca-Colu”, ali i vredne nagrade sportske prodavnice “Sport Vision”. Na startu, koji je bio na Sunčanom keju, učesnici su popunjen prijavni listić ubaciti u kutiju, a Nenad Pagonis, naš najbolji kik-bokser, izvukao je najsrećnije dvotočkaše NS Bike Weekenda koji su stigli do cilja i uručio im gift-kartice “Sport Visiona”.

Nagrade su dobili: Dušan Plavšić – vaučer od 15.000 dinara za kupovinu bicikla ili sportske opreme, Sandra Javorović – vaučer od 10.000 dinara za kupovinu dečjeg bicikla ili sportske opreme i
Atila Feher – vaučer od 5.000 dinara.
Utešne nagrade, paket osvežavajućeg napitka “Coca Cole” dobili su: Milan Lajić, Sandra Ćirković i Gordana Vujičić.

NS Bike Weekend je samo jedna od aktivnosti koju magazin “Lepota i Zdravlje” promoviše u skladu sa svojim sloganom “Budite lepi, zdravi i u formi”. A vežbanje i rekreaciju u prirodi, definitivno ništa ne može da zameni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA