Categories POKLONI I AKCIJE

MediGroup vam poklanja 5 vaučera za ultrazvučne preglede

Redovna kontrola unutrašnjih organa ključna je za dugoročnu vitalnost organizma. Ultrazvučna dijagnostika, moderna i široko rasprostranjena dijagnostička procedura koja je potpuno bezbolna i neškodljiva, predstavlja jedan od najvažnijih segmenata preventivnih pregleda.

Foto: Pixabay

Ova metoda pokazala se veoma efikasnom u dijagnostikovanju različitih tipova bolesti, a naročito je značajna za rano otkrivanje karcinoma. Zvanični podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ pokazuju da je, u gotovo 95 odsto slučajeva, moguće izlečiti najčešće maligno oboljenje kod žena – karcinom dojke, ukoliko se otkrije u početnoj fazi. Ultrazvučni pregled, takođe, ima značajnu ulogu u ranom otkrivanju poremećaja rada štitaste žlezde, sa kojim se sve veći broj osoba tokom života susreće, a koji može ostaviti ozbiljne posledice po metabolizam, rad srca i nervni sistem. Zato ne čekajte da uočite prve simptome, već redovno odlazite na preventivne preglede!

MediGroup je mesec maj posvetio dijagnostičkim pregledima unutrašnjih organa, koje do kraja ovog meseca možete obaviti po povoljnijim uslovima, u šest domova zdravlja, na više lokacija u gradu (Vračar, Zvezdara, Banovo brdo, Zemun i Novi Beograd). Za prvih pet čitalaca koji se jave na broj 060 240 40 26 MediGroup je pripremio 5 vaučera za ultrazvučni pregled po izboru (ultrazvučni pregled abdomena, štitne žlezde, dojki, zglobova ili mekih tkiva), koji se mogu iskoristiti u svim domovima zdravlja MediGroup.

Privatni zdravstveni sistem MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije. Sistem čini šest domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalizovane ustanove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA