Categories Pokloni, POKLONI I AKCIJE

Proglasili smo dobitnice Lindex poklona

Pitali smo vas prošle srede “Šta vama dečiji osmeh znači”, a najkreativnije odgovore danas nagrađujemo savršenom garderobicom brenda Lindex. Stiglo nam je mnogo lepih i zanimljivih odgovora i priznajemo da je bilo teško izabrati samo dva dobitnika, tačnije dobitnice.

 

Foto: Lindex
Foto: Lindex

Haljinicu od čipke dobila je Anita.

Anita: Osmesi mojih devojčica su moj blagoslov. Oni su jedinstveni putokazi moga života. Nagrada za ulogu majke. Zahvalnost što im pružam toplinu i radost, sigurnost i ljubav. Glasniji i jači od bilo kog aplauza. I svaki je neponovljiv. Osmeh za mekani zagrljaj, osmeh za omiljeni ručak i kolač, osmeh za čašu toplog mleka, osmeh za pročitanu priču pred spavanje, osmeh za trake upletene u kosu, osmeh za skrivenu tajnu, osmeh koji mi nesebično nude bez posebnog razloga. Njihovi osmesi su sunce našeg doma… Svim svojim bićem želim da ih bude što više, kao i da budemo dovoljno dugo tu da ih sa radošću gledamo.

Foto: Lindex
Foto: Lindex

A bluzicu sa printom Jovanka. Evo i njenog komentara:

Jovanka: Uživanje u osmehu moje ćerke, čini da moje srce bude preveliko za telo!

Čestitamo! Molimo dobitnice da nam se jave na redakcijski mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostave nam svoje podatke kako bismo se dogvorili o preuzimanju poklona.

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA