Categories L&Z akcije

Postanite deo #LZmaraton2018 tima i uživajte u vrednim poklonima!

I ove godine redakcija magazina “Lepota i zdravlje” učestvovaće na Fruškogorskom maratonu, u subotu, 28. aprila. Tradicionalno, Fruškogorski maraton posećuje veliki broj ljubitelja prirode iz celog regiona, a deo te velike porodice biće i staza “Lepote i zdravlja”. 

Priključite se L&Z timu i zajedno sa nama poboljšajte psihofizičku kondiciju. Pozivamo vas da se prepustite ovom izazovu (staza je dugačka nešto više od 22 km!) i dokažete pre svega sebi da vi to možete.

Druženje ćemo započeti na startu Fruškogorskog maratona, gde ćemo sa fitnes instruktorkom Danijelom Stojanović odraditi serijal vežbi zagrevanja. Učesnice očekuje besplatno osveženje duž staze – Mg Mivela, voda Jana i Jana vitamin.

Pored toga,#LZmaraton2018 tim oslobođen je plaćanja kotizacije, tj. učešće na maratonu je besplatno, a posebna privilegija je i ta da nećete morati da čekate u redu kako biste dobili svoju planinarsku knjižicu.

Kako možete postati deo #LZmaraton2018 tima? Najvažnije je da požurite, jer je broj mesta ograničen! Sve što je potrebno da uradite jeste da se javite na mejl naše redakcije lizmaraton@gmail.com i ostavite svoje podatke (ime i prezime, broj telefona). Dobitnice će mejlom biti obaveštene o tome da su izabrane i dobiće precizne informacije o vremenu i mestu okupljanja.

POKLON-AKTIVACIJA: PRONAĐITE MARKERE

Kao i prošle godine, i ove su poklone obezbedili naši partneri. Sve što je potrebno da uradite jeste da pratite L&Z motivacione poruke duž staze “Lepote i zdravlja”. Deset poruka biće označeno specijalnim markerom – bedžom sa logotipom “Lepote i zdravlja”. Pronađite dva bedža i dostavite ih našim devojkama za pultom na cilju, kako bi se dogovorili oko preuzimanja poklona.

Napomena za sve vas koje želite da se družite s nama, a zakasnite s prijavom: Mi se uvek vodimo geslom “što više – to bolje (i veselije)” pa vas sve pozivamo da se nađete s nama pre starta, i pridružite se našem timu tokom vežbi zagrevanja.
Inače, organizatori i ove godine, zbog velike gužve, savetuju raniji dolazak na start. Kao i svake godine, organizovan je prevoz autobusima GSP-a, a polazak je sa Železničke stanice (stajališta kod Mosta slobode i u centru Sremske Kamenice).

Sve informacije pratite na našem Facebook event-u!  Očekujemo vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA