Categories L&Z akcije

U susret Energize me Weekend-u: Instruktorka joge nas savetuje kako da uspostavimo energetski balans!

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Dragana Balić, sertifikovani instruktor joge i grupnih fitnes programa će nas naučiti veštini jogijskog disanja kako bismo očistili fizičko telo od nagomilanih toksina, a mentalno telo od toksičnih misli. 


Kako najlakše možemo uspostaviti energetski balans kojem svi težimo?
“Energetski balans zahteva puno toga. Brigu o tome šta jedemo, kako spavamo, šta mislimo, govorimo i osećamo. Jako je važno da ako naše misli nisu lepe i uzvišene osvestimo zašto nisu. Danas nam svi govore da moramo biti pozitivni ali jako je važno da to dođe prirodno, iz našeg suštinski pozitivnog i ispravnog stava prema životu. Iako sve to deluje dosta zahtevno, yoga je upravo skup tehnika koje nam u tome mogu pomoći. Od vežbanja, preko vežbi disanja, koncentracije i meditacije do prihvatanja jedne zdrave životne filozofije i malih, jednostavnih tehnika koje nam mogu pomoći da u svojoj izazovnoj svakodnevnici ipak sačuvamo ili iznova vraćamo sebe u balans, mir i osećaj zadovoljstva.”

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Šta čitateljke mogu da očekuju od vašeg učešća na Energize me Weekendu?
“Ono što se uvek trudim da pružim jeste podrška i inspiracija da brinemo o sebi i da nam to postane važna stvar na našoj listi prioriteta. Samo kada smo mi zdravi i ispunjeni, možemo biti dobri za druge. Upoznaćemo velike mogućnosti tehnika joge, relaksacije i meditacije iz kojih su proizašli i mnogi savremeni koncepti ličnog razvoja. Upoznaćemo i razne druge metode samorazvoja koje udružene u našoj Holističkoj akademiji daju najbolje rezultate.”

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA