Categories Moda

Oblik naočara za sunce koji će uvek biti u modi

Neki trendovi nam se vrate u život, ili dođu iz nekog prošlog vremena, i toliko zavladaju planetom da, iz godine u godinu sa novim, usavršenim dizajnom nastavljaju da budu popularni. Njihova popularnost ne jenjava, pa takvi trendovi postaju klasika. Jedan od njih su i naočare za sunce sa mačkastim okvirima.

Foto: Stocksnap

Sa svojim vrcavim, retro vajbom mačkaste naočare za sunce ustoličile su se kao model koji pristaje svačijem obliku lica. Ova silueta pojavila se pedesetih godina prošlog veka, i od tada, deceniju za decenijom vraća glamur starog Holivuda. One su nostalgičan miks elemenata koji bude sve one lepe letnje emocije.

Legendarni mačkasti okvir veoma je zastupljen u kolekcijama velikih modnih kuća. Iako ima svoj klasičan oblik dizajneri se ne plaše da budu kreativni i, čini nam se, ove sezone iznedre toliko neobičnih verzija starog klasika da je veoma teško odlučiti se za jednu.

Veoma špicaste, zaista okrugle, sa printom ili u pastelnim nijansama, sa neobičnim metalnim detaljima ili drškama… mačkaste naočare su pravi letnji must have.

Pročitajte i…Ovo su dvodelni kupaći kostimi koje morate da imate ovog leta!

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA