Categories ProFemina

Tradicionalna ajurveda u službi zdravlja savremenog čoveka

Svima onima koji brinu o svom zdravlju New Earth Ayurveda Health Center iz Zagreba nudi sve segmente ajurvedske medicine: pulsnu dijagnostiku, tretmane, dubinsku detoksikaciju organizma – popularnu panchakarmu, ajurvedsku ishranu, jogu, edukaciju, kao i ajurvedske organske preparate sertifikovane u Europskoj uniji.

Foto: PR

Ovaj centar zapošljava osamnaest osoba i okuplja niz stručnjaka na polju ajurvedske i zapadne medicine, ajurvedske ishrane, kao i joge, predvođene lekarima iz porodice Indukuri, s više od 600 godina tradicije, čiji su članovi u XV veku, na dvoru dinastije Reddy, delovali kao kraljevski lekari. Pregled kod ajurvedskog lekara u New Earth centru osigurava individualnu dijagnostiku, koja uključuje i zdravstvene preporuke za dalji život. Ajurvedski pristup preventivi i lečenju sagledava svakog čoveka individualno, proučavajući njegovo trenutno stanje kao indikaciju za bolesti kojima organizam u budućnosti može biti podložan.

Foto: PR

Ajurvedski lekar propisuje neophodnu terapiju u vidu tretmana, biljnih preparata, te tromesečnog plana ishrane.

Centar je opremljen za celodnevni boravak pacijenata, što uključuje i puni ajurvedski pansion. Posetiocima iz Srbije obezbeđen je smeštaj nedaleko od Centra, ili u samom centru Zagreba.

www.neweartheurope.com

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA