Daca udavača: Keš, kolica, laganica, joooooj

by | 5 aprila, 2017

Neverovatno, ali sa svoje tri najveće pajtoskinje nisam se videla punih deset dana! Nekako nam se nije dalo, frka, ovo, ono, a onda nas je Vanja sva usplahirena zvala da se nađemo u našem kafiću jer ima nešto veoooma važno da nam pokaže. Šta, jebote, pitale smo se Nevena, Sneki i ja, da nije snimak sa ultrazvuka, možda je bezgrešno začela, ili fotku tipa kojeg je, hvalim te bože, smuvala posle četiri sušne godine… Ajd da vidimo i to čudo.

Guliver/Getty Images

Usput ćemo malo prokomentarisati i moju novu vezu, koja za divno čudo traje skoro pa dve nedelje. Fakat nismo raskinuli mada sam stalno na ivici da ga škartiram, ali kad god sednem u onu tojotu s kožnim sedištima, nešto mi govori da ne bi trebalo da se zalećem. Tim pre što neprestano zujimo po nekim haj mestima, Mićko (tako ga zovem iako to nema veze s njegovim pravim imenom – Vuksan) baš voli da se pokaže, a ima i šta. Mislim, materijalno, o ostalom ne bih… Za sada.

U kafić smo gotovo istovremeno stigle nas tri, a Vanja, glavna zvezda večerašnjeg programa, ovoga puta kasni, što joj se inače nikada ne dešava. Tačna je kao smrt, mora da je neki opasan haos u pitanju. Evo je, konačno! Prilazi nam pomalo bojažljivo, da li mi se to priviđa ili je nesrećnica stvarno napumpala usta! Izgleda skoro kao Mimi Oro s bananama od uva do uva!

– Da li si ti normalna! – rekoh zblanuto, a ona razvlači banane u nešto što bi trebalo da bude smešak.

– Devojke, ovo sam nova ja, konačno imam usne kao prava riba. A, šta kažete?

– Baš kao riba, i to som – nastavih da napadam, ali vidim da me Nevena i Sneki ne prate. Ćute. Gospode, nije valjda da im se dopada?!

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/Getty Images

– Boli te uvo, možeš da sereš kad ti je bog dao takva usta, a mi ostale moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Meni tipovi godinama ne prilaze jer sve vrvi od debeloustih ženskih, prošlo je vreme unutrašnje lepote i sličnih sranja, ovo je era plastike, hoću da uhvatim priključak. I da znaš, lovu za usta dala mi je keva, kaže da će skupiti i za sise. Neće da joj ćera ostane usedelica.

– Totalno ste pukle! Zar zaista misliš da se normalni frajeri pale na ribe s usnama ko kranjska kobasica? Takve se sviđaju samo krimosima, psihopatama i primitivcima, je l’ ti treba takav muž?

– Varaš se grdno – upade Sneki s neba pa u rebra – takve sada vole skoro SVI. Pogledaj one napumpane voditeljke i pevaljke, čak i uspešne sportistkinje, proglašavaju ih najlepšima na svetu a potpuno su izobličene. Frajeri ih drže ko malo vode na dlanu, žive ko carice, jebote. Dođe mi da sutra ugradim silikone u sve, u dupe, u sise, u usta, ma, u zube, bre, da se onaj moj jadničak od budućeg doktora ne bi predomislio kad mu se na odeljenju pojavi utegnuta sestra sa tri kubna metra ispod vrata.

– Onaj tvoj s tojotom je prava faca, Daco moja – umeša se Nevena. – Ima lovu, mogao bi da smuva svaku napumpanu ribu u gradu, ali on ceni prirodnu lepotu, pamet, personaliti. Čuvaj ti svog Mićka, takvih je sve manje.

Prođe mi kroz glavu koje smo mi očajnice. Nije Vanji za zameriti, ona želi isto što i Nevena, Sneki i ja, da se dobro uda. Cilj nam je isti – keš, kolica, laganica, a ni sredstva kojima se postiže ne razlikuju se mnogo. Napucaj se, utegni, natakni na štikle i – pravac u bolji život. Novokomponovane majke štede za silikone svojih udavača, nadogradnju kose i noktiju, podržavaju kupovinu garderobe koja će ih što bolje “prodati” u “dobrostojeću kuću”.

One su ušle u brak iz ljubavi koja se polako topila u opštoj nemaštini i sada su uverene da je bolje živeti u blagostanju makar nikada ne bilo emocija. Kontam da sam se usvajajući takav način razmišljanja, polako odricala svega što mi je važno u životu. Ok, ne mora da bude Apolon, ali mora da bude moja srodna duša, moram ga voleti. Postoji li mogućnost da je Mićko ipak moj gospodin Pravi? Mislim da ne, ali nisam baš sto posto sigurna jer sam ga možda posmatrala iz pogrešnog ugla. Ajmo sad ispočetka…

Izvor: luftika.rs

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.