Tri moćna recepta koja sprečavaju širenje spoljašnjih tumora!

by | jun 25, 2016

Koju god vrstu tumora da čovek ima, najvažnije od svega je da mu je imunitet jak.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Benigni tumori mogu biti koštani, meki vodeni, površinski ili unutrašnji. Neki su operativni, neki ne. Nekima smetaju, nekima ne. Najbitnije je da ne rastu, to jest, da se ne šire i uvećavaju.

Pročitajte i… Sprečite nastanak raka: Kafa štiti jetru od bolesti

Ovo su tri najefikasnija prirodna načina za sprečavanje njihovog rasta.

Glina

Glina može da se kupi u svakoj apoteci. Vrlo je delotvorna na svim vrstama spoljnih izraslina koje su definisane kao benigni tumori. Korišćenje je vrlo prosto, ali je zaista potrebno biti uporan.

Na čistu gazu stavite dva prsta debeo sloj gline koju ste pre toga razmutili sa vodom i doveli je na gustinu, recimo, pavlake. Takve obloge stavljajte najmanje tri nedelje svako veče pred spavanje na problematično mesto. Ujutro će glina biti suva, a mesto nemojte ispirati vodom niti kvasiti dok tretman traje, već ga samo obrišite, blago istrljajte suvom krpom da biste skinuli ostatke gline. Posle tri nedelje pauzirajte nedelju dana, pa ponovite proceduru.

Recepte pročitajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Krompir

Izrendati jedan kilogram neprskanog krompira, procediti ga kroz sterilnu gazu (malo pomalo, ne sve odjednom) u staklenu teglu koju ste pre toga sterilisali na pari. U taj sok stavite pola kilograma meda i pola kilograma sitnog bibera. Zamotajte u krpu i ostavite na tamno mesto da odstoji jedan dan. Teglu pre upotrebe protresite, izmućkajte, pa jednu kašiku smeše stavite na gazu i previjte problematično mesto. Prespavajte sa tim.

Pročitajte i… Sveži i bez treme: 5 namirnica koje treba da jedete pre odlaska na dejt

Teglu držite u frižideru. Ovaj tretman nema vremensko ograničenje, dakle po ovom receptu možete obloge spremati dokle god mislite da vam je potrebno. Najbolje rezultate daje kod mekanih i vodenih izraslina.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Bundeva

Zdravu neprskanu bundevu srednje veličine dobro operite, isecite na što sitnije komade i kuvajte je dok se ne pretvori u kašu. Kašu ohladite i u nju sipajte jedan kilogram crnog brašna. Sve izmešajte, stavite u čistu teglu.Ovim postupkom nastaje smeša nalik masti, kojom bi trebalo da mažete obolelo mesto barem tri puta dnevno. Delotvorna je prevshodno kod kod unutrašnjih izraslina na mekim tkivima (jajnici, materica, grlo, stomak…)

Pročitajte i… Sezona je počela: Evo zašto treba da jedete paradajz baš svaki dan

Tagovi: