Njih je teško zadržati: 6 horoskopskih znakova koji nisu za dugu vezu

by | mart 17, 2023
6 horoskopskih znakova koji nisu za dugu vezu

Proverite koliko ćete truda morati da uložite da biste održali vezu sa svojim partnerom. Ovih 6 horoskopskih znakova nije za dugu vezu i gotovo ih je nemoguće zadržati

Koliko god veza izgledala savršeno, predstavnici nekih horoskopskih znakova su izbirljivi i ponekad morate da se potrudite da ih zadržite. Zašto se to dešava?

6 horoskopskih znakova koji nisu za dugu vezu

Ovan

Ljubav je žila kucavica Ovna. Za njega su važni osećanja i dinamika. Istovremeno, tipična manifestacija ovog znaka u vezi je posesivnost i ljubomora. Ovnovi ne tolerišu prevaru i štitiće zajednicu ako partner ispuni njihova očekivanja. Ako veza postane dosadna, Ovan će pronaći iskru sa strane.

Blizanci

Ovo je promenljiv znak: lako se prilagođavaju promenama i novim okolnostima i brzo menjaju fokus pažnje. Očekujte vernost i odanost od tipičnih Blizanaca samo ako održavate zajedničko interesovanje. Oni cene inteligenciju i svestranost, pa da biste zadržali takvog partnera, stalno im dajte materijal za razmišljanje.

Lav

Po prirodi, Lav je prilično veran znak. On zna sopstvenu vrednost i izabraće sjajnog partnera kome se može diviti. Ali često se javlja potreba da bude ponosan i hvaljen: u vezama on traži upravo takav pristup. Ako partner ispuni očekivanja, onda će Lav ostati u vezi. Ali ako je njegov ponos povređen, onda se oprašta i ide dalje.

Strelci

Velikodušnost i otvorenost su važni za tipičnog Strelca. U ličnim odnosima, predstavnici ovog znaka najviše cene ravnopravnost, zajednički rast i putovanja. Rado će otići na dugo putovanje sa svojim izabranikom. U porodici im je važna prijateljska i opuštena atmosfera. A ako nije tako, lako se rastaju od partnera, bez svađa i nepotrebne drame.

Vodolija

Za tipičnu Vodoliju posebno je važna njegona sloboda i nezavisnost. Stoga je sposobna za lojalnost i odanost partneru samo ako se oseća ugodno i slobodno. Veoma je važno ne narušiti njihovu slobodu, dozvoliti joj da se izrazi i ostati joj dobar prijatelj – tada će Vodolija uzvratiti na sva osećanja.

monkeybussinesimages/gettyimagesplus