Godišnji horoskop 2023: Šta nas čeka u Novoj godini?

by | decembar 21, 2022
godišnji horoskop 2023.

Nova godina samo što nije, sa novim radostima i novim iskušenjima. Šta ona donosi vašem znaku? Pročitajte godišnji horoskop 2023

Godišnji horoskop 2023: Prognoza za januar

Prvi mesec 2023. godine biće prilično predvidljiv za većinu predstavnika zodijačkog kruga, posebno njegova prva polovina. Među onima koji imaju slabo izražen Mars u  horoskopu prevladaće neka lenjost, pad aktivnosti, miran i ujednačen tok života. Njegov tranzit kroz Blizanci tokom januara neće uticati na naše performanse na najbolji način, a koncentracija će nam biti loša. Veći deo januara Sunce će biti u znaku Jarca, što će povećati odlučnost i istrajnost. Teme vezane za implementaciju, profesionalni rast, postizanje ciljeva biće posebno aktuelne u ovom periodu, ne samo za same Jarčeve, već i za tipične Device.

Venera će 3. januara preći u znak Vodolije, što će naše emocije obojiti u svetlije boje, a naš odnos prema problemima i nevoljama će postati smireniji i lakši. Ovaj uticaj Venere ne može se nazvati samo pozitivnim, prilično dvosmislenim, ali će vam njen položaj u znaku vitalnosti i ljubavi pomoći da se na najbolji način izborite sa svim mogućim poteškoćama u odnosima, finansijama ili poslu. Tranzit Saturna kroz Vodolije, njegovo drugo prebivalište, koji je u toku, daće novi krug velikih promena koje se dešavaju u svetu i utiču na život svake osobe. Ovo je vreme kada se svako bori sa svojim unutrašnjim demonima, strahovima, zavisnostima i lošim navikama. Vreme kada, u stvari, postaje jasno šta vredi svaka osoba posebno, kada je nemoguće sakriti akcije i misli, a sve ideje vrlo brzo pokazuju svoju održivost ili destruktivnost.

 

Godišnji horoskop 2023: Prognoza za svaki horoskopski znak

Ako vas zanima kakve okolnosti vas čekaju tokom 2023. godine, pročitajte naš godišnji horoskop 2023. za svaki znak. Specijalno izdanje lepotaizdravlje.rs donosi vam najprecizniju astrološku prognozu za narednu godinu. Saznajte šta vas očekuje u ljubavi, zdravlju, poslu i kakve će vam biti finansije. Takođe, možete pročitati kineski horoskop, tarot i numerološko predviđanje za 2023.

GODIŠNJI HOROSKOP 2023.

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Devica

Vaga 

Škorpija

Strelac

Jarac 

Vodolija

Ribe

 

Godišnji horoskop 2023: retrogradne planete

 

Retrogradni Mekur 2023.

Kao što već znamo, ova mala planeta može da napravi mnoštvo nesporazuma i problema kada uđe u retrogradnost. Tokom 2023, Merkur će biti retrogradan četiri puta:

  • 29. decembar 2022 –  18. januar 2023. i to u znaku Jarca
  • 21. april – 14. maj i to u znaku Bika
  • 23. avgust – 15. septembar i to u znaku Device
  • 13. decembar 2023 – 1. januar 2024. i to u znaku Strelca

Retrogradna Venera u 2023.

Planeta koja rukovodi našim ljubavnim i finansijkim životom biće retrogranda od 23. jula do 4. septembra 2023. godine. Za ovih 6 nedelja pokušajte da ne donosite nagle odluke u vezama, da imate strpljenja. Takođe, uzdržite se od trošenja i novih finansijskih poduhvata.

 

Godišnji horoskop: Saturn u Ribama 2023.

Saturn, jedna od sporijih planeta, napušta Vodoliju u kojoj se nalazio poslednje 2,5 godina. Ovoga proleća on se seli u znak Riba i sve naše tajne iznosi na površinu sa ciljem da se suočimo sa istinom i da prebolimo gubitke. Ovo će biti težak period, ali donosi pročišćenje i sprema nas za napredak.

 

Godišnji horoskop: Pomračenja Sunca i Meseca u 2023.

Na naš život, sa astrološkog apsekta, značajno utiču i pomračenja Sunca i Meseca kada se emocije uzburkavaju a svi apsekti života doživljavaju kulminacije. Preporuka je da se u ove dane izbegavaju bilo kakvi počeci, značajni događaji.

Tokom 2023. čekaju nas dva pomračenja Sunca i  to: 20. aprila u Ovnu i 14. oktobra u Vagi.

Što se tiče Meseca, pomračenja će se dogoditi:

5. maja u Škorpiji

28. oktobra u Biku.

Više o tome šta nas čeka u 2023, pročitajte u specijalnom izdanju lepotaizdravlje.rs – Godišnji horoskop 2023!

winyu/gettyimagesplus