Najlepše dekoracije novogodišnje trpeze

by | 21 novembra, 2023
Najlepše dekoracije novogodišnje trpeze

Ako ove godine pravite novogodišnju zabavu kod kuće, trebaće vam i neka lepa dekoracija. Zato smo za vas prikupili ideje za najlepše dekoracije novogodišnje trpeze.

Dekorisanje novogodišnje trpeze koliko je lepo – može biti i stresno zbog želje da sve bude besprekorno – naročito ako dočekujete goste. Zato smo se potrudili da prikupimo zanimljive ideje za dekoraciju novogodišnje trpeze koje vam mogu poslužiti kao vodič.

Najlepše dekoracije novogodišnje trpeze: Sve nam se dopadaju…

Crna i zlatna

Crna je veoma popularna kao osnovna boja za novogodišnji dekor. Može se dopuniti raznim sjajnim, šarenim ili svetlucavim detaljima kako bi se napravio prekrasan praznični ambijent. Crna je vanvremenska i šik, a nama se naviše dopada kombinacija crne i zlatne za novogodišnju trpezu. Izgleda otmeno i luksuzno.

Srebrna sa zlatnim detaljima

Ako želite neobičnu, a i stovremeno elegantnu novogodišnju trpezu, kombinujte srebrnu i zlatnu boju. Neka srebrna bude domainantnija, a zlatni mogu biti detalji, kao što su: escajg, šare na salvetama, čašama i tanjirima i držači za sveće.

Klasična dekoracija

Ako vam je glavna asocijacija na novo0godišnje praznike crvena boja i grančice jelke, onda je ovo sjajna ideja za dekoraciju novogodišnje trpeze. Sve što vam treba su jednostavne crvene, platnene salvete, grančice jele, šišarke i sveće. Klasična dekoracija koja nikada neće izaći iz mode.

Mirisna dekoracija

Ako želite da iznenadite goste, napravite mirišljave prstenove za salvete, kao na prethodnoj fotografiji. Uzmite grančicu čempresa ili jele, par štapića cimeta, krišku suve pomorandže i uvežite kanapom. Ova mirišljava dekorcija nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Karo je u modi

Još jedan tradicionalna novogodišnja dekoracija koja je naročito aktuelna ove sezone, jer je karo dezen u trendu. Klasična kombinacija crvene, zelene i zlatne, sa kariranim detaljima je pun pogodak za novogodišnje praznike.

Jestiva dekoracija

Da li ima nešto lepše od novogodišnjih medenjaka? Dekoracija koja će obradovati ne samo mališane, već i odrasle. I pritom ih nije teško napraviti. Treba vam samo malo vremena, strpljenja i mašte za ukrašavanje.

anyaivanova/gettyimages.co.uk