Najlepše jesenje dekoracije koje će oplemeniti vaš dom

by | 25 oktobra, 2023
Najlepše jesenje dekoracije koje će oplemeniti vaš dom; prelepa jesenja dekoracija na stolu u dnevnoj sobi

Od prelepih venaca do vaza s delikatnim suvim cvećem, ukrasite svoj dom u duhu jeseni. Predsavljamo vam najlepše jesenje dekoracije koje će oplemeniti svaki prostor.

Prenesite prelepe jesenje boje iz prirode u svoj dom. Od veličanstvenih venaca na vašim ulaznim vratima, do prekrasnih buketa jesenjeg cveća, cvetnih i voćnih aranžmana, nezaobilaznih bundva… Postoji toliko kreativnih načina na koje možete ukrasiti svoj dom u duhu jeseni. A mi smo sakupili prelepe ideje za jesenje dekoracije.

Najlepše jesenje dekoracije za dom koji odiše toplinom

Jesenji venac na ulaznim vratima

Venac na ulaznim vratima bezvremenska je osnova jesenjeg dekora. A možete da ih okačite i unutra- u kuhinji ili dnenvnom boravku. Možete sakupiti opalo lišće i granje i uzeti reznice iz svog dvorišta i bašte i naučiti kako da sami napravite jesenji venac.

Ukrasite stepenište

Ako imate stepenište u domu, možete i njega dekorisati jesenjim cveće, opalim lišćem, bobicama, grančicama, šišarkama… Samo ispletite venac i uvijte ga oko rukohvata.

Jesenji buketi za svečane prilike

Svakom svečanom stolu potreban je poseban središnji deo, a stilizovane vaze i činije, poput ove moderne keramičke, sa prelepim jesenjim stabljikama, cvećem, šišarkama i još mnogo toga, očaraće goste. Jesenji cvetni aranžmani, pojačani dubokim narandžastim vazama i koordinirajućim svećnjacima, stvaraju elegantan kontrast sa nebeskoplavim posuđem, podmetačima i stolnjakom.

Uredite prilaz domu u jesenjem duhu

Kod nas to još nije zaživelo u tolikoj meri kao u Americi, ali prava je šteta ne iskoristiti sve ono što jesen nudi i ukrasiti prilaz domu. Ispred ulaznih vrata i stepeništa, postavite bundeve, saksije sa jesenjim cvećem, lampe, dekorativne predmete…

Jesenji buket u bundevi

Zašto ne biste od bundeve napravili vazu? Dobićete i originalan i prelep jesenji aranžman. Izdubite bundevu i napunite je jesenjim cvećem, lišćem, sezonskim grančicama s bobicama…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cassandra Evans (Sunny) // Folk Living (@northwoodsfolk)

A bundeve još možete ukrasiti i dekupaž tehnikom, kao što je to prikazano u prethodnom videu sa Instagrama.

Aranžiranje cveća: 7 saveta kako da napravite buket kao profesionalac

 

Julia Klueva/gettyimages.com