Za muškarce i žene: Intenzivan trening za stomak u trajanju od samo 4 minuta

by | 24 juna, 2016

Muškarci i žene odlaze na trening podstaknuti različitim motivima, ali imaju i nešto što im je zajedničko, a to je želja sa uskim strukom i dobro iygra]enim trbu[nim mišićima.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Neretko su upravo uobičajeno zvani trbušnjaci po mnogima dokaz dobre treniranosti sportista. I kod muškaraca i kod žena oni su poželjan efekat treninga, a kod suprotnog pola segment koji ih veoma privlači.

Pročitajte i… Trening celog tela: “Last minute” priprema za leto

Upravo zbog toga, za vas smo do sada kreirali brojne treninge za mišiće abdomena, a jednako tako predlagali vam i treninge koje su za vas kreirali brojne svetski poznate ličnosti.

Ovoga puta predlažemo vam efikasan i intenzivan trening za mišiće abdomena za koji vam je potrebno samo četiti minuta, ali i istrajnost.

Kako da ga uradite pogledajte na sledećoj strani…

U četiri minuta koliko je predviđeno trajanje ovog treninga, trebalo bi da budete potpuno aktivni i skoncentrisani na kontrakcije vaših trbušnih mišića.

Pročitajte i… Tibetanska gimnastika koja podmlađuje celo telo

Imajte na umu da ovaj trening nikkao nije lagan, već da samo kratko traje. Takođe, ako želite da vaši stomačni mišići budu savršeno „isklesani“, morate povesti računa i o zdravoj ishrani, jer loša i nezdrava ishrana može biti uzrok nastajanja masnih naslaga na stomaku, što može narušiti vidljivost rezultata vašeg treninga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.