Savršeno za romantičan dejt: Osam načina da napravite brze a lepe pletenice (video)

by | 15 juna, 2020

U idealnom svetu, svi bismo imali onih sat vremena svakog jutra da napravimo magične pletenice – uz preciznost obučenog frizera, i to bez stresa. Ili, još bolje, imali bismo svoj tim pomoćnika koji nas sređuje dok mi uživamo u prvoj jutarnjoj kafici i meditaciji. Savršeno, zar ne? Ali ovo je stvaran život, u kom nemamo materijalnih mogućnosti da imamo svoj beauty tim i u kom ne umemo da napravimo (pogotovo ne sami sebi) komplikovane kikice. Zato smo potražili pletenice koje su sasvim jednostavne za pravljanje i koje vam, čak i ako niste baš vešti s kreiranjem frizura, neće oduzeti previše vremena. (Pročitaj: Ovi makeup trendovi dokaz su da leto nije otkazano (foto))

Kako nam je leto tu, bukvalno iza ugla, a svi znamo koliko nezgodno može biti kad duga kosa greje vrat (pa se još više znojimo), vreme je da o tome mislimo na vreme. Umesto da vežete kosu u konjski rep ili dosadnu punđu, budite kreativni. Svet pletenica je ogroman, ali izgleda da su svi prestali da eksperimentišu u okviru njega već nakon srednje škole. Međutim, ovo što vam predlažemo je šik, zabavno, a izgledaćete i lepo i stilizovano. (Pročitaj: Savladajte tehniku poznatog frizera: Kako da napravite savršene talase u kosi)

Možda će vam trebati nekoliko pokušaja da usavršite tehniku, ali obećavamo vam da ćete uz ove video-tutorijale sigurno uspeti u svojoj nameri.

Za početak, isprobajte sve ovo s drugaricama, pa napravite jedna drugoj neku od zabavnih pletenica, dok vam „ne uđu u prste”, a onda se odvažite i – uradite to sami sebi. (Pročitaj: Gloss treatment – brzo i jednostavno do blistave kose)

U nastavku pogledajte šta vam to predlažemo:

1 Polukruna


2 Kruna

3 Klasična holandska pletenica

4 Kikice u šiškama

5 Pletenica na stranu

6 Romantične

7 Klas žita

8 Vodopad pletenica

Koja vam se od ovih kikica najviše dopada?

Pogledajte i koje to frizure preporučujemo da nosite na treningu… Pročitajte OVDE.

 

lepotaizdravlje.rsGulivare/Getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.