Giveaway: „Lepota i zdravlje“ vam poklanja za „Dan žena“ (video)

by | 5 marta, 2020
dan zena pokloni

Za neku od vernih čitateljki portala „Lepota i zdravlje“ ovaj 8. mart neće biti kao i svaki drugi. Zašto? Zato što ćemo da je obradujemo fantastičnim poklonom

U ime „Dana žena“ L&Z i BaByliss Paris su za vas spremili figaro pravougaonog oblika i da, on zaista postoji!

Oooo da! Ukoliko želite zavodljive talase poput onih sa plaže, ili popularno nazvanih “beach waves” – onda je novi BaByliss Paris stajler C440E pravo rešenje za vas.

Svi već dobro znamo kako se figaro stajleri koriste i kakve rezultate daju, ali ovaj ovalni je potpuna novina na našem tržištu. On je drugačiji ne samo po svom obliku, koji je gotovo pravougaoni, već i po načinu kako se koristi.U čemu je caka?

Pored samog oblika, caka je i u načinu korišćenja. Postoje dva. Prvi način je da nakon što navijete pramen kose na grejnu cev, figaro pomerate takoreći u krug, oko pramena koji je navijen na cev. Drugi način je da nakon navijenog pramena, sam figaro pomerate gore-dole, nepomerajući kraj kose koji treba da ostane u istoj osi. I savršene ležerne lokne su tu!

Ima snagu od maksimalnih 200 stepeni koje možete podešavati (od 160, preko 180 do 200 stepeni), keramičke ploče, a za bezbrižnije rukovanje u pakovanju se nalaze i zaštitna rukavica, kao i podloga za odlaganje uređaja. U toku je i besplatna isporuka preko www.babyliss.rs

Želite da osvojite BaByliss Paris stajler C440E evo šta treba da uradite:

1. Pošaljite mejl na [email protected] sa svojim podacima (imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona), a u subject-u navedite – „BaByliss za Dan žena“.

To nije sve – Evo kako da učestvujete u našem giveaway:

2. Podelite sa nama vašu „dramu iz frizerskog salona„.

Da li ste nekada izašli uplakani iz frizerskog salona? Pošaljite nam vaše iskustvo nakon pokušaja frizure koja je pošla po zlu i koja vas je dovelo do suza, a kojoj se sada slatko smejte.

Ko će imati prilike da osvoji BaByliss Paris stajler C440E figaro?

Najinteresantnija priča osvojiće ovaj fantastičan figaro, a ime dobitnika saznaćete u nedelju 8. marta!

Stay tuned!

Foto: Guliver/Gettyimages/Promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.