Za dva dana Venera ulazi u Vagu: Šta to znači za nas u narednih mesec dana?

by | 6 novembra, 2023
Venera ulazi u Vagu

Venera ulazi u Vagu u sredu 8. novembra i ostaje tamo do 4. decembra. Zahvaljujući ovom tranzitu, očekuje nas niz promena i transformacija.

Ulazak Venere u Vagu donosi period harmonije i ravnoteže. Pored toga, ovaj tranzit donosi i velike promene jer će događaj imati značajan uticaj na naše živote i svaki znak pojedinačno. Pripremite se da maksimalno iskoristite sve šanse i prilike koje će vam se pružati.

Venera ulazi u Vagu: Šta nam to donosi?

Venerin ulazak u Vagu je period pozitivne energije za odnose i partnerstva. Onima koji su u stabilnim vezama, ovaj tranzit bi mogao doneti povećanje harmonije i komunikacije što će dodatno ojačati vašu vezu. Ovo je takođe i povoljan period za rešavanje sukoba u vezi. Oni koji su sami treba da izlaze, da se druže, flertuju i otvore srce ka novim vezama.

Ulazak Venere u Vagu naglašava i važnost ravnoteže i harmonije u svim oblastima života. Balans između posla i ličnog života je neophodan kako biste bili srećni i zdravi. Pored toga, tranzit podstiče i kreativnost i umetnično izražavanje. Iskoristite svoj talenat za stvaranje nečeg lepog. Ipak, postoji i negativna strana tranzita. On može dovesti do neodlučnosti i nedostatka asertivnosti. Nađite kompromis, a da niko ne bude žrtvovan u prevelikoj meri.

Kako će to što Venera ulazi u Vagu uticati na svaki znak?

Ovan

Ovnovi su horoskopski znak koji je nasuprot Vage. Zahvaljujući ovakvom položaju, veoma je moguće da će ovo biti izazovan period. Ipak, ako ostanete čvrsti i kada se osećate nesigurno, uspešno ćete se izboriti sa svime što nailazi. Vi ste hrabri i nezavisni, pa bi ovaj period mogao da učini da vas partnerstva opterećuju. Vežbajte strpljenje i zdrave granice u narednih mesec dana.

Bik

Osećaj lakoće će pratiti ovaj tranzit. Vama vlada planeta ljubavi i estetike što vam može pomoći da promenite prioritete u ovom periodu. Ukoliko ste zanemarili svoje potrebe da biste ugodili drugima, sada je vreme da to promenite. Venera u Vagi zahteva ravnotežu, a upravo je to ono što vam je potrebno.

Blizanci

Trenzit Venere u Vagu će vam pomoću da uđete dublje u svoje lične odnose ili da napravite korak unazad u zavisnosti od toga kako se osećate. Bez obzira kojim putem krenete, vi ćete zasijati u narednom periodu. Pragmatizam je na vašoj strani. Budite pošteni i svi oko vas će to ceniti.

Venera ulazi u Vagu: Rak

Novembar je veoma važan mesec za Rakove jer ćete se posvetiti samootkrivanju. Ulazak Venere u Vagu će vam pružiti malo mira u vašim najbližim odnosima. Vaš dom će biti vaše utočište. Iskoristite vreme da se posvetite onima koje volite jer je to primarna stvar koju ovaj tranzit traži od vas. Uživajte u ravnoteži i prikupite snagu za vreme kada stvari postanu komplikovanije.

Lav

Uprkos vašoj velikodušnosti i lakoći izražavanja potreba u romantičnim odnosima, ovaj period bi učiniti da se osećate nesigurno. Očuvanje mira i želja da učinite druge srećnim će vam biti od posebne važnosti u ovom periodu. Ipak, nemojte dozvoliti da postanete totalno neprimetni. Vaši najbliži vole vašu veliku ličnost i nemojte zaboraviti na to.

Devica

Moguće je da će prvih nekoliko dana ovog perioda vas ostaviti zbunjene. Davanje prioriteta romansi nije baš na prvom mestu u spisku vaših prioriteta. Ipak, to je upravo ono što treba da uradite u ovom tranzitu. Iako će možda u početku to biti izazovno, radite na iskrenosti i empatiji u svim vašim odnosima. Bićete zahvalni sebi.

Vaga

Venera ulazi u vaš znak, a vi ćete to osetiti kroz energiju obnove i postignuća u svim oblastima vašeg života. Ovo je veoma pozitivan tranzit za vas i cenite to. Primetićete da ostvarujete uravnotežen napredak ka jednom od svojih kreativnih ciljeva. Tokom ovog perioda se nećete osećati neodlučno. Pokušajte da se povežete sa ljudima na dubljem, intimnijem nivou.

Venera ulazi u Vagu: Škorpija

Kao i Ovan, i Škorpije neće osetiti mnogo pozitivnih efekata ovog tranzita. Imaćete problema da se snađete i prilagodite novim situacijama. Zbog toga je najbolje da se posvetite introspekciji, naročito kada su u pitanju vaša partnerstva i ravnoteža između posla i privatnog života. Razmislite o vašoj sposobnosti da se istinski vežete za nekog.

Strelac

Venera ulazi u Vagu i to će vas podsetiti na važnost odnosa. Iako cenite mnoge ljude iz vašeg života, slobodu cenite još više. Ovaj tranzit će vam doneti važne veze zbog čega postoji mogućnost da ćete biti nostalgični ili nesigurni u vezi. Provedite malo vremena u samoći i razmislite šta je to što zaista želite.

Jarac

Vaša prirodna samouverenost možda neće biti tako poželjna u ovom periodu. Vage cene harmoniju i vole da sagledaju situaciju iz svih uglova, naročito kada je u pitanju radni prostor. Vežbajte strpljenje i razumevanje u nadolazećem periodu. Pored toga, vaš odnos sa bližnjima će zahtevati više pažnje nego inače. Pronađite mir i na poslu i ličnom životu.

Vodolija

Ovaj tranzit će vam omogućiti da jasno vidite svet. Dopustite pozitivnoj energiji da vas obuzme i primetićete kako kreativnost i strast ulazi u vašu svakodnevnu rutinu. Moguće je da ćete za ovo vreme steći nove veze i prijateljstva nego što ste očekivali. Iskoristite prilike koje vam se pružaju u ovih mesec dana.

Venera ulazi u Vagu: Ribe

Fleksibilnost vam je neophodna u ovom periodu. Vaše srce je veliko i imaćete želju da udovoljite i drugima tokom ovih mesec dana. Ipak, možda vaša empatija neće biti primljena na način na koji biste to želeli. Ne dajte da vas to uspori. Energija Vage će vas podstaći da razmišljate van okvira.

gradyreese/GettyImagesPlus