Kraljice mode: 4 horoskopska znaka koja imaju besprekoran ukus

by | maj 20, 2024
najmoderniji horoskopski znaci

Neke žene umeju da naprave kraljevski autfit čak i od jutane vreće. Upoznajte kraljice stila – ovo su najmoderniji horoskopski znaci

Sigurno ste svesni kako postoje one žene koje uvek izgledaju kao sa modne piste. Nevažno koliko troše na garderobu i dodatke, nevažno je da li su obučene po poslednjoj modi – one jednostavno imaju krajnje jedinstven lični stil i uvek se ističu u gomili.

Najmoderniji horoskopski znaci:

Ovan

Ovaj vatreni znak uvek pronalazi kreativne načine da se izrazi kroz odeću i izdvaja se iz gomile svojim jedinstvenim stilom. One ne biraju samo dizajniranu odeću, njihovi komadi nikada nisu u ormaru svih žena. a njihova odeća uspešno kombinuje seksualnost i eleganciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovnovi vole sve moderno i neobično i žure da isprobaju svaki novi trend. Čak i u najobičnijoj prodavnici naći će se mnogo stilskih stvari, a trendi dodaci će pomoći u stvaranju jedinstvenog izgleda. Najinteresantnije je da predstavnici znaka ne moraju ni da troše novac na luksuzne brendove: uspevaju da izgledaju neverovatno čak i u najjednostavnijoj odeći.

Lav

Graciozne Lavice su uvek spremne da eksperimentišu sa stilom. Prate vesti iz sveta mode i inspirisane su radom stilista. Njihov izbor odeće nikada nije slučajan: svaki detalj autfita je uvek pažljivo osmišljen.

Lavice biraju luksuzne tkanine,  skupe dodatke i trendi cipele. Predstavnici znaka uvek privlače zadivljene poglede, a njihov jedinstveni stil izaziva divljenje i želju za imitacijom. Intuicija podstiče prave odluke, slika i šminka odgovaraju raspoloženju. Istovremeno, Lavice uspevaju da izgledaju elegantno čak i u pidžamama, i nikada ne prestaju da traže sebe.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Ovaj vazdušni horoskopski znak preferira nestandardna rešenja. Blizanci uspevaju da kombinuju stvari koje se drugi ne bi usudili zahvaljujući svom osećaju za modu i genijalnosti.  Njihova garderoba se definitivno ne može nazvati dosadnom: svaki izgled je promišljen do najsitnijih detalja, odražava njihovo unutrašnje stanje i pomaže im da postignu svoje ciljeve. Predstavnici znaka rado troše novac ne samo na odeću, već i na nakit, kozmetiku i parfeme.

Strelac

Predstavnice ovog znaka uvek prate modne trendove i drže do stila. Unutrašnji sadržaj im je važniji od spoljašnjih utisaka, ali Strelac istovremeno nema ništa protiv da ugađa sebi i šopingom. Oni rado posvećuju vreme nezi, ali neće brinuti ako su propustili najnoviju kolekciju popularnog brenda.

Članak se nastavlja posle reklama

Svi Strelčevi imaju izražen sopstveni stil, lako kombinuju predmete iz različitih kolekcija i stvaraju jedinstveni imidž. Strelci nisu oni koji slepo prate modu. U njihovoj garderobi možete pronaći kako ekstravagantne odeće, tako i stvari iz „bakinog sanduka“. I to ih uopšte ne uznemirava – ravnodušni su prema pravilima i često se protive autoritativnom mišljenju stilista.

jacoblund/istock/gettyimagesplus