Najsrećniji horoskopski znaci u julu – ovo je vaš mesec!

by | 10 jula, 2023
najsrećniji horoskopski znaci u julu

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u julu 2023?

Kardinalni znaci zodijaka, Ovan, Rak, Vaga i Jarac uvek su željni novih poduhvata. Zbog toga će i u ovoj sezoni Raka oni najbolje držati korak sa stalnim plimama i osekama. Ova sezona se bavi uspostavljanjem emocionalne sigurnosti, a ova četiri znaka će spremno dočekati mogućnost da svoje emocije uključe u svoje nove poduhvate.

Najsrećniji horoskopski znaci u julu

Ovan (20. mart – 19. april)

Ovog meseca, sunce će se nastaviti put kroz vašu četvrtu kuću doma i porodice. Iako delite neke sličnosti sa Rakom, mnogo ste više zainteresovani da preduzmete akciju nego da kontemplirate ili mirujete dok ne osetite stvari na pravi način. Kao rezultat toga, ova sezona vas podstiče da se malo više oslonite na svoje emocije, posebno u privatnom okruženju, iza zatvorenih vrata. Možda ćete se naći način da provodite više vremena sa porodicom ili tražite nove načine da svoj domučinite prijatnijim. U svakom slučaju, ovaj mesec će biti manje fizički aktivan, a umesto toga, vreme da se oslonite na udobnost svog privatnog života.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ovo je vaše godišnje doba, Rakovi. Uvek ste u kontaktu sa svojim emocijama, ali ovog meseca će vam biti lakše da se nosite sa svojim unutrašnjim svetom bez spoljnog uticaja. Ova sezona je posvećena vama i vašim potrebama, tako da se ne plašite da sebe stavite na prvo mesto. Razmislite šta vam je potrebno da biste se osećali bezbedno, podržano i aktivno se bavite tim stvarima, čak i ako spoljašnjem svetu izgledaju iracionalno. Vi znate svoje potrebe bolje od bilo koga, posebno u ovo doba godine.

Vaga (22. septembar – 21. oktobar)

Dok Sunce nastavlja kretanje kroz Raka, vi ćete se fokusirati na svoju karijeru i profesionalne poduhvate. Ovo je srećno vreme za prikazivanje svega na čemu ste radili, a što ste spremni da podelite sa svetom, posebno ako je to nešto što vas emocionalno ispunjava. VMožda ćete čak dobiti priznanje za svoju sposobnost da brinete i negujete druge. Ne plašite se da se sada nađete u centru pažnje, Vage.

Jarac (20. decembar – 21. januar)

Ovog meseca, Sunce se nastavlja kroz vašu sedmu kuću romantičnih veza i partnerstava. Time  naglašava vašu potrebu za emocionalnom podrškom i sigurnošću kroz vaše veze sa drugima. Iako imate tendenciju da dajete prednost racionalnosti nad svim ostalim, ova sezona vas poziva da iskoristite želju da se osećate utešeno i negovano od strane vaših bližnjih. Biti ranjiv je jedini način da razvijete duboke, intimne veze za kojima žudite.

Kompletan vodič za jogu za početnike: Benefiti, poze i zašto je oprema od plute najbolja opcija?

Flamingoimages/istock/gettyimagesplus