Snovi ova 3 horoskopska znaka se uvek ostvaruju: Da li ste i vi među njima?

by | 2 maja, 2023
Snovi ova 3 horoskopska znaka se uvek ostvaruju

Snovi često govore mnogo o našoj podsvesti i našim osećanjima. Međutim, neki snovi se smatraju i proročki. Snovi ova 3 horoskopska znaka se uvek ostvaruju, a postoji i razlog za to.

Snovi ova 3 horoskopska znaka se uvek ostvaruju

Procesom sanjanja upravlja nekoliko planeta. Mesec kontroliše proces uspavljivanja, a san se obično sastoji od analize svesnih radnji ili događaja koje su se dogodile tokom dana. Merkur je zadužen za tu analizu, a Neptun za podsvesnu aktivnost. Snovi se uvek ostvaruju vodenim znacima. Voda je na zemlji oduvek i poznato je da voda sve pamti i zbog toga je u neku ruku izvor informacija. Upravo zbog toga se vodenim znacima prikazuju snoviđenja.

Rakovi

Rakovi su u stanju da duboko osete i da se stope sa emocijama drugih ljudi. Tačnije, njihova empatija im omogućuje da dožive tuđu situaciju kao svoju. Zbog ove njihove osobine oni će povezanost sa drugim ljudima nesvesno preneti i u snove i moguće da će zbog razumevanja drugih osoba moći da predoče situacije koje će se dogoditi.

Škorpije

Škorpije imaju dobru intuiciju i pamćenje. Zbog toga Škorpije često zapamte snove i umeju da ih izanaliziraju i predvide situacije koje će se dogoditi. Možda ne baš identično kao u snovima, ali će verovatno biti identična situacija.

Ribe

Ribe pokazuju sposobnost da ljude i informacije prihvate u potpunosti. To im omogućava podsvesnu analizu informacija i uspešno predviđanje budućih događaja i situacija. Dakle, ako Vas nešto interesuje, dajte Ribi puno informacija i vidite kakvi će snovi proizići iz toga.

Snovi su jedinstvena prilika da suočite sa svesnim i podsvesnim. Međutim, ako je osoba napeta tokom sanjanja, verovatno se osoba neće sećati snova jer je opsednuta problemima. Ali ako je osoba opuštena, onda će imati veoma živopisne snove. Dakle, čak iako ne spadate u ove znake, trudite se da odete na spavanje opušteni i da uživate u svojim snovima.

 

Boris Jovanovic/GettyImagesPlus