Venera u Lavu 2023: Vreme velikih promena

by | 15 juna, 2023
Venera u Lavu 2023

Venera u Lavu 2023. najavljuje velike promene, naročito na polju ljubavi. Venera će se zadržati u ovom kraljevskom znaku čak četiri meseca, jer nas očekuje i njen retrogradni hod

Planeta ljubavi, lepote, novca i mali dobrotvor Sunčevog sistema — Venere — ušla je u znak Lava je ušla u Lava 7. juna. To znači da smo kročili u period zaljubljenosti, flertovanja i kupovine luksuznih stvari. Venera će u Lavu boraviti oko četiri meseca, jer nas očekuje i njeno retrogradno kretanje.

Venera u Lavu 2023: Prognoza za sve znake zodijaka

Ovan

Tokom tranzita Venere kroz znak Lava, čini se da ćete učiti kako da volite, ali prvenstveno sebe. Često Venera u ovoj poziciji donosi ljubav ili romansu, što vas, takoreći, uči da se drugačije odnosite prema sebi. Ovo je vreme da se zapitate: “Šta mi zaista daje radost? Šta moje srce želi?” Možda pronađete sreću tamo gde se najmanje nadate. U svakodnevnom životu, Venera će doneti mnogo žurki i proslava. Najverovatnije ćete početi da se bavite nekim sportom i dovesti svoj izgled do savršenstva. Verovatno ćete otkriti novi hobi koji će vam promeniti život nabolje.

Bik

Venera će proći kroz vaš sektor nekretnina i stanovanja, što znači da ćete do 10. oktobra potrošiti više novca na kuću, opremanje stana, kupovinu nečeg lepog i udobnog za dom. Ne žalite ni trud, ni vreem ni novac koji ćete za to potrošiti, jer je će se to odraziti na sve oblasti vašeg života. Možete očekivati razumevanje i podršku u porodici, uključujući i materijalnu potporu, posebno od žena.

Blizanci

Boravak Venere u Lavu svakako će poboljšati vaš odnos sa rođacima, posebno sa braćom i sestrama. Postaćete pravi diplomata. Do 10. oktobra češće ćete posećivati mesta vezana za umetnost: muzeje, pozorišta, galerije, izložbe, književne večeri. Verovatno ćete i sami poželeti da upišete neki kurs (slikanje, vajanje, šminkanje, masaža). Osim toga, dobar je period za promenu automobila, kao i za neko prelepo, magično putovanje.

Venera u Lavu 2023: Rak

Venera će se baviti vašim samopoštovanjem i finansijama do 10. oktobra. Poželećete da kupujete skupe stvari, odeću, nakit, cipele češće nego ranije. Stvar je u tome da se osećate kao da zaslužujete više. Verovatno ćete tražiti od svog šefa povećanje plate ili ćete jednostavno osetiti da je vreme da promenite posao kako biste povećali prihode. Verovatno ćete odlučiti da preispitate svoju ishranu i sprovedete dijetu.

Lav

Venera će vas učiniti neodoljivima. Zbog svojih manira, izgleda i karakternih osobina, bukvalno ćete biti magnet za muškarce i žene. Sličan položaj Venere često donosi želju da izgledate najbolje čak i dok sedite kod kuće. Odvažićete se da promenite stajling ili šminku. Što svetlije i elegantnije izgledate, više ćete pažnje privući.  Udvarača neće faliti.

Devica

Venera u Lavu može vam doneti tajnu ljubav, romansu, sastanke o kojima nikome nećete pričati. Možete se češće konsultovati sa psiholozima i astrolozima kako biste razrešili neke unutrašnje zavrzlame koje vas muče i živeli rasterećenije i srećnije. Bilo bi dobro da otputujete negde daleko na odmor. U neki luksuzni hotel ili banju.

Vaga

Ovo je divan položaj Venere, koji vam definitivno obećava ispunjenje važnog sna. Najverovatnije, to može biti povezano sa putovanjem sa prijateljima ili porodicom, ili sa nekom vrstom poklona od voljene osobe. Sve ovo ćete sigurno dobiti! Venera do 10. oktobra učiniće da vaš život bude ispunjen društvenim događajima i javnim aktivnostima koje vam mogu doneti popularnost i rast prihoda.

Škorpije

Venera će prelaziti najvažniju tačku vašeg grafikona – sektor svrhe u životu i ličnih dostignuća. Dakle, vreme je da se pozabavite karijerom i uvećanjem prihoda.  Takođe je verovatno da će žene doprineti vašoj promociji – slobodno koristite pomoć i podršku svoje lepše polovine. Nadređeni će znati da cene vaš trud. Osim toga, postoji mogućnost da uđete u ljubavnu vezu sa nekim ko je na višem položaju od vas.

Strelac

Tokom perioda Venere u Lavu, možete očekivati više putovanja u inostranstvo, poslovnih putovanja, kulturnih dešavanja. A na jednom od njih možete započeti burnu romansu koja će trajati do sredine oktobra. Takođe je verovatno da će neka vrsta parnice biti rešena u vašu korist. Kroz ljubav ćete proširiti svoju svest i razumeti u šta verujete i šta može da vas pokrene napred. Takođe, proširivanje percepcije sveta može biti kroz lepo i luksuzno putovanje.

Venera u Lavu 2023: Jarac

Ovo će biti vreme intenzivnih emocija i povećane senzualnosti. Ako je odnos sa vašim partnerom do sada bio platonski, onda će prolazak Venere kroza znak Lava pomoći da se veza podigne na viši nivo. Period je povoljan i za finasije. Naći ćete način kako da povećate prihode. Idealna je momenat da se konsultujete s astrologom i numerologom oko svih ličnih pitanja koja vas muče.

Vodolija

Venera u Lavu vam može donetu lepu romansu koja kasnije može prerasti u brak. Zauzete Vodolije izgladiće sve nesuglasice s partnerom. U ovom periodu ćete lako privlačiti pažnju suprotnog pola, a među prijateljima ćete biti uvek rado viđeni. Možete očekivati potpisivanje važnih ugovora ili ćete početi da se aktivno oglašavate, promovišete svoje usluge.

Ribe

Venera će vam doneti bolje zdravlje i opušteniju atmosferu na radnom mestu. Okrenućete se zdravom životu – sportu, zdravoj hrani, više ćete spavati. To će se odraziti i na vaše telo, ali i na psihičko stanje. Ako vas nervira neka koleginica, konačno ćete izgladiti odnos. Čak bi vam upravo ona mogla pomoći da napredujete na poslu.

Teraphim/gettyimages.co.uk