Venera ulazi u Devicu ovog vikenda: Stavite sebe na prvo mesto

by | 6 oktobra, 2023
Venera ulazi u Devicu

Venera ulazi u Devicu 8. oktobra i tu će boraviti to 8. novembra. Planeta ljubavi će ojačati partnerske odnose, ali ljubav prema sebi. Šta to znači za vaš horoskopski znak?

U nedelju, 8. oktobra, Venera završava svoje putovanje kroz Lava i ulazi u Devicu. Nakon perioda gde ste bili pozvani da sledite svoju istinu i poštujete je po svaku cenu i da samim tim sebe stavite na poslednje mesto misleći na druge, sada je vreme da se stvari okrenu. Venera u Devici želi da sebe stavite na prvo mesto podsećajući vas da zaslužujete više.

Venera ulazi u Devicu: Kako će to uticati na nas?

Priremite omiljeni napitak, duboko udahnite i opustite se. Odbijte ideju da se stalno morate iscrpljivati kako biste ispunili svoje snove i umesto toga se fokusirajte na svoje kvalitete. Prelazak Venere u Devicu vam pomaže da zračite osećajem sopstvene vrednosti i samopoštovanja pre nego što počnete da se prilagođavate drugima. Evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki horoskopski znak i šta nam horoskop donosi.

Ovan

Ovnu će ovaj tranzit najviše pomoći za poboljšanje zdravlja. Fokusirajte se na fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno zdravlje. Odaberite aktivnost koja vas najviše opušta i uživajte u nadolazećem periodu.

Bik

Bikovi će osetiti kako sreća ponovo počinje da ih prati. Da biste je podstakli, fokusirajte se na svoju spavaću sobu jer ona ima značajan energetski uticaj na vaš život. Kupite nešto za sebe, operite svu posteljinu i ubacite nekoliko mirisnih sveća.

Blizanci

Prelazak Venere u Devicu će doneti novi osećaj mira i stabilnosti u vašem domu. Ovaj period će za vas predstavljati oporavak od problema koji su vas mučili u prethodnom periodu. Vaš dom je vaše omiljeno mesto na svetu i vreme je da uživate u njemu.

Venera ulazi u Devicu: Rak

Osetićete poboljšanje u komunikaciji sa drugim ljudima. Zahtevaćete da se i prema vama odnose sa poštovanjem kako vi to činite prema drugima. Srećom, to drugima neće padati teško. Uživajte u iskrenim i dubokim razgovorima.

Lav

Predstavnici ovog znaka će biti zahvalni na onome što su sami stvorili. Nivo samopoštavanja će porasti kod svih znakova, pa tako i kod vas. Međutim, ovo će biti period kada ćete ceniti ono što ste stvorili. A pošto od toga imate i više koristi nego što vam treba, nemojte se stideti da to podelite sa drugima.

Devica

Venera ulazi u vaš znak, zar to ne čini da se osećate pomalo posebnim? Poštujte i volite sebe. Prihvatite pravu istinu o svojoj ličnosti. I dok to činite, slobodno otiđite u spa ili na masažu. Ovaj reset vam je zaista neophodan.

Venera ulazi u Devicu: Vaga

Ovo će biti sjajan period za vas jer ćete se napokon osloboditi prošlosti. Da bi nešto novo i drugačije moglo da se događa u vašem životu, vreme je da pustite ono što to mesto zauzima. Nema potrebe da zadržavate nešto što nema nikakve koristi za vas.

Škorpija

Sve što zamislite, biće vaše. Venera u Devici će aktivirati vaše magnetno svojstvo da privučete sve što želite. Naravno, ovo ne podrazumeva da ne morate ništa da radite. Ipak je potrebno malo truda da bi se stvari savršeno poslagale. Ali zvezde su na vašoj strani.

Strelac

Ovo je vreme da vaša karijera krene na bolje. Usredsredite se na planove kako da to ostvarite i da ostavite pozitivan utisak na one koji mogu da vam pomognu na tom putu. Ipak, budite otvoreni za sve mogućnosti. Možda će neke prilike biti iznenađujuće.

Jarac

Očekuju vas nova iskustva i nemojte se okrenuti od njih. Možda vam se sprema nešto što inače ne liči na vas, ali to ne mora da znači da vam se neće dopasti ili da nećete imati koristi od toga. Dajte priliku novim stvarimai videćete kako ćete reagovati na to.

Vodolija

Vodolije očekuje stvaranje i obnavljanje romantike. Razvićete svet o vašoj dubokoj emocionalnoj sposobnosti. Ovo će značajno ojačati vaš odnos sa partnerom. Nemojte se bojati da novi osećaj emotivne stabilnosti podelite i sa drugim bliskim osobama.

Venera ulazi u Devicu: Riba

Nova ljubav je na pomolu. Vrlo moguće i da će početno zaljubljivanje prerasti u ozbiljnu vezu. Na vama je samo da otvorite srce i prihvatite šansu koja vam se pruža. Ukoliko već imate partnera, upoznaćete novu stranu njegove ličnosti koja će vas oduševiti.

 

nd3000/GettyImagesPlus