Žene koje nemaju sreće s muškarcima: Za sve je kriva Venera

by | mart 10, 2024
Žene koje nemaju sreće s muškarcima: Otkriva ih Venera u natalnoj karti; zamišljena žena naslonjena na sto pridržava kažiprstom svetlucavo crveno srce

Ako imate Veneru u jednom od ovih znakova, koji god znak da ste, ovaj članak se apsolutno odnosi na vas! Koje su to žene koje nemaju sreće s muškarcima?

Neke žene nemaju baš sreće u ljubavi, a astrolozi kažu da je za to odgovorna Venera. Proverite gde vam se nalazi planeta ljubavi i lepote u natalnoj karti.

Koje su to žene koje nemaju sreće s muškarcima?

Venera u Škorpiji

Vama prosto nije suđena harmonična veza puna ljubavi i razumevanja. Razlog je jednostavan: niste stvoreni za romantičnu vrstu ljubavi (osim ako vam je Sunce u Vagi). Za vas je ljubav mešavina vatrenog seksa i dobrog rata. Najsrećniji ćete biti sa muškarcem koji je uvek spreman na oboje. Samo je pitanje koliko će takva veza da potraje…

Članak se nastavlja posle reklama

Venera u Vodoliji

Najveći problem je u tome što se vi retko „spuštate na zemlju“ i uopšte ne sagledavate muškarca koji je ispred vas. Sklonite ste tome da vidite samo dobro (čak i da pripišete muškarcu kvalitete koje on uopšte ne poseduje). Tako da ne čudi što završite sami i razočarani. Zaista želite da verujete u ljubav, ali problem je u tome što živite u mašti.

Venera u Biku

Ako postoji nešto što karakteriše ženu sa Venerom u Biku, to je izbirljivost i iako se trudi, obično završi sa partnerima koji… uživaju u njoj, ali ona ne uživa mnogo. Treba da se malo opustite i da više uživate u životu i ljubavi. I ne pravite dramu ako muškarac nije ono čemu ste se nadali. Postoji neko ko će vam savršeno odgovarati.

Venera u Ovnu

Ženu sa Venerom u Ovnu nije lako ispratiti. Snažan duh, snažna volja, tvrdoglavost, ogromna energija, sve hoće sad i odmah… Jača je od mnogih muškaraca i čestoi privlači slabe muškarce kojima treba jaka žena, pa ne čudi što je nesrećna u ljubavi. Nađite nekog ko vam je ravan (sigurno postoji takav) i kontrolišite svoj temperament.

Članak se nastavlja posle reklama
triocean/gettyimages.co.uk