Venera ulazi u Raka u ponedeljak 17. juna: Vreme ljubavi i romanse

by | jun 15, 2024
Venera ulazi u Raka u ponedeljak 17. juna: Vreme ljubavi i romanse

Planeta ljubavi ulazi u Raka u ponedeljak 17. juna i boraviće do 10. jula. Ovo je definitivno vreme lepih emocija – saznajte šta donosi vašem znaku.

Kada se Venera ugnezdi u sazvežđu sentimentalnog Raka, poželećete da se držite za ruke, pišete ljubavne beleške i grlite ljude. A ko ne želi zagrljaj? Leto počinje nostalgično dok ljubavna planeta, Venera, napušta brbljive Blizance i prelazi u sentimentalnog Rak.

Venera ulazi u Raka u ponedeVljak 17. juna

Ali, šta znači boravak ove planete ljubavi u ovom emotivnom znaku. Za početak, učiniće da poželimo da budemo maženi i maženi. Rak vlada domom, tako da bi vaše prebivalište moglo postati mesto nekog slatkog, sezonskog vezivanja. Venera u ovom sazvežđu donosi želju za zbližavanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Venera ulazi u Raka u ponedeljak i evo šta vam donosi:

Ovan

Romantična Venera pleše kroz Raka u vašoj četvrtoj kući koja se odnosi na dom. Ukoliko ste slobodni, pogledajte malo koga sve srećete u komšiluku jer se tu možda skriva prava prilika. Ako ste u vezi posvetite narednih nekoliko nedelja doterivanju svog ljubavnog gnezda ili većeg povezivanja sa parterom.

Bik

Venera će tokom ovog perioda boraviti u vašoj trećoj kući koja se odnosi na komunikaciju  — i izoštrava vašu igru! Ukoliko ste slobodni bićete puni samopouzdanja, tako da ćete konačno izaći sa osobom sa kojom se dopsujete preko aplikacija za upoznavanje.
Ako ste u vezi, zabavite se što više sa partnerom. Putujte, planinarite, obilazite zaminljie manifestacije.

Blizanci

Stara romansa mogla bi ponovo oživeti, a za to možete zahvaliti Veneri koja će boraviti z vašoj drugoj kući.Uživajte u ritualima udvaranja koji stvaraju iščekivanje i uzbuđenje. Nemojte da žurite u vezu. Ako ste u vezi, verovatno ćete prednost dati novcu i zaradi, umesto da se posvetite voljenoj osobi.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

U narednim nedeljama, ne samo da ćete šarmirati sve oko sebe, nego ćete biti i strastveni. Zato, ako ste slobodni, doterajte se i samo izlazite… Iskoristite prelepe letnje noći koje su stvorene za romansu. Ukoliko ste u vezi, evo vam prilike da se dublje povežete sa emotivnim partnerom.

Lav

Ružičaste naočare postaju vaš omiljeni dodatak dok romantična Venera krstari u Raku i vašoj dvanaestoj kući fantazije. Zato, pazite sa kim izlazite na sastanak ako tražite srdonu dušu. Dragi Lavovi, ukoliko ste u vezi, verovatno ćete biti nestašni po pitanju seksualnog života, smišljaćete razne igrice – a sve će to prijati voljenoj osobi.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Romantična Venera krstari kroz  vašu jedanaestu kuću, donoseći vam dobro ljubavno raspoloženje. Slobodne Device bi možda radije zadržale solo status, zabavljajući se i uživajući u flertovanju.  Prihvatite pozive novih prijatelja u narednim nedeljama: Vaša buduća srodna duša bi mogla da se druži na večeri posle posla ili na okupljanju tokom vikenda. Ako se u vezi vreme je da zajedno sa parnerom okupite grupu prijatelja i izlazite. Nije vreme da razmišljate o poslu.

Vaga

Venera krstari vašim desetim poljem i donosi vam susrete sa uticajnim ličnostima. Suptilni dodiri i pogledi Vagi bi mogli doneti zanimljivo poznanstvo. U koliko se u vezi, vovo je vreme darivanja, obaspite partnera ljubavlju i poklonima. Nije loša ideja i da malo sredite svoj dom.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Tokom ovog perioda bićete vođeni požudom. Imaćete i veliku želju za druženjem, a vanturom. Ako ste slobodni, obavezno putujte jer vam se pruža šansa da upoznate svoju srodnu dušu.  Ukoliko ste u vezi, bićete posvećeni voljenom osobom, poželećete da što više vremena porvodite nasamo sa njom.

Strelac

Vaš koeficijent harizme snažno raste počevši od 17. juna dok ljubavna planeta Venera klizi u Raku u vašem osmom polju. Poriv za vezom biće posebno jak. Imaćete više zainteresoavnih kandidata, zato pažljivo birajte. Ako ste u vezi, vreme je da je podignete na viši nivo.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Venera ulazi u Raka i vašu sedmu kuću. Vi ste po prirodi onaj koji daje. Ali, umesto da dajte materijalne stvari, pokušajte da ponudite kvalitetno vreme i emocionalnu dostupnost. Ukoliko ste u vezi, ovaj poliožaj planeta može da vam pomogne da smanjite poriv da kontrolišete partnera. Poverenje je ključ uspeha.

Vodolija

Bićete okrenuti sebi i željom za doterivanje. Ovo vreme posvetićete nezi duha i tela. Ali, ne zaboravite da će vam se to isplatiti i da ćete privući jednu interesantnu osobu. Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da zajedno s voljenom osobom provodite romantične trenutke u spa centru, na bazenu ili pored mora.

Ribe

Kada Venera zapali vašu glamuroznu petu kuću, nećete kročiti nogom iz kuće dok se ne doterate. Ako ste slobodni, busite uvereni da će sulediti pozivi za večere. U ovom trenutku fokusirajte svoje misli na idealnog partera – i zakon privlačenja neće as izenveriti. Ukoliko ste u vezi, nije loša ideja da s parterom izađete na romantične večere.

Članak se nastavlja posle reklama
NeonShot / gettyimages.com

Tagovi: