Najbolje frizure za četvrtasto lice sa kojima ćete izgledati ženstvenije

by | mart 10, 2024
Najbolje frizure za četvrtasto lice; prelepa žena sa raskošnom, ženstvenom frizurom

Najbolje frizure za četvrtasto lice imaju slojeve koji omekšavaju oštru liniju vilice. Ako vam fali inspiracije, prikupili smo ideje za najlepše frizure.  

Dodavanje dužih slojeva oko ključne kosti može pomoći da vaš oblik lica izgleda ovalnije. U svakom slučaju, ova vrsta frizure ima za cilj da omekša liniju vilice kako bi vašem licu i kosi dala ženstveniji izgled. Ako vam fali inspiracije kako da se ošišate i niste sigurni koja frizura bi vam dobro stajala, nastavite da skrolujete.

Koje su najbolje frizure za četvrtasto lice

Dugi, talasasti bob

Članak se nastavlja posle reklama

Ako tragate za slojevitom, talasastom frizurom koja će savršeno uokviriti i omekšati crte vašeg lica, onda je dugi bob savršen izbor. Moderna i ženstvena frizura kojoj je teško odoleti.

Stepenasta frizura do ramena

Stepenasto ošišana, talasasta kosa idealna je frizura za žene koje imaju četvrtasto lice jer lepo omekšava vilicu i deluje izuzetno ženstveno.

Članak se nastavlja posle reklama

Bob s razdeljkom sa strane

Bob je šik, bezvremenska frizura. Ako imate četvrtasto lice, za vas je idealna bob u ravni vilice, sa razdeljkom sa strane. Ovo je odlična frizura i za sve dame koje imaju tanku i ravnu kosu, jer vizuelno povećava volumen. Prilikom sušenja, koristite okruglu četku, kako bi uvili kraje i tako vizuelno omekšali liniju vilice.

Članak se nastavlja posle reklama

 Stepenasto ošišana duga kosa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Za žene sa četvrtastim licem koje žele ženstveniju frizuru, unutrašnje srtepenovanje je odlična opcija. Ova tehnika uključuje uklanjanje težine sa strane kose uz zadržavanje dužine. Dodavanjem unutrašnjih slojeva, frizura dobija volumen i fluidnost. Važno je pronaći pravu ravnotežu. Da biste stilizovali ovu frizuru, nanesite penu za povećanje volumena na vlažnu kosu i lagano zgužvajte kosu rukama.

Članak se nastavlja posle reklama

Kratka frizura sa šiškama

Kratka frizura sa neravnim šiškama, savršen je izbor za žene koje imaju četvrtasto lice. Mladalačka, ženstvena frizura koja se lako oblikuje. Koristite sprej za teksturu na suvoj kosi za raščupan izgled. Ovo je idealna frizura za sve one koji nemaju puno vremena za svakodnevno stilizovanje.

Članak se nastavlja posle reklama
EdwardDerule/gettyimages.co.uk