Kako nositi lanene pantalone ovog proleća

by | mart 10, 2024
Kako nositi lanene pantalone ovog proleća; elegantna devojka u bež lanenom sakou i lanenim pantalonama

Lanene pantalone su savršen izbor za proleće. Lagane su, elegantne i lako se kombinuju. Kako nositi lanene pantalone ovog proleća?

Lan je odličan izbor za dodavanje dimenzije i iznenađujuće teksture svakom autfitu. Prikupili savršene ideje za kombinovanje lanenih pantalona ovog proleća.

Kako nositi lanene pantalone ovog proleća: Savršene kombinacije

Klasične bele

Ako imate samo osnovno znanje o lanenim pantalonama, verovatno mislite na obične bele pantalone. Ovog proleća nosite lanene pantalone širokih nogavica sa majcom kratkih rukava i belim patikama ili papučama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia Sova (@anastasia_sovah)

U pastelnim bojama

Ako želite da se malo zabavite, isprobajte laneni pastelni set koji koji deluje veselo i atraktivno. Iako se pastelne boje često smatraju nijansama proleća, verujemo da su savršena boja koja će ulepšati bilo koju odevnu kombinaciju za bilo koje godišnje doba.

Kao odelo

Laneno odelo je idelano je elegantno i udobno – savršen prolećni autfit.Kombinujte lanne pantalone i laneni blejzer svetlih boja. Ispod obucite tamnu košulju ili top kako autfit ne bi izgledao suviše monotono.

Crni lan

Crno laneno platno jednako klasično kao i belo, ali deluje elegantnije, dok belo platno ponekad može izgledati previše dnevno za večernje događaje. Nošenje crnih tonova u toplijim mesecima vizuelno je upečatljivije.

Na pruge

Lan je odličan za moderan boemski izgled — zato se oslonite na autfit sa elegantnim prugastim pantalonama, prevelikom košuljom i opuštenom torbom. Ne samo da ćete se osećati neverovatno udobno,  već pošto je lan materijal koji propušta vazduh, možete nositi duže rukave čak i kada je vruće.

Umesto džinsa

Nošenje platnenih pantalona koje oponašaju klasičnu plavu boju teksasa je genijalan izbor. Lanene plave pantalone možete stilizovati na isti način kao i farmerke. I možete ih nositi u svim prilikama.

Kontrastne boje

Ako su volite privlačne boje i opušten kroj, onda zamenite svoje teže pantalone jarkim lanenim parom. Ovaj cerulean kardigan dužine do poda je šareni kontrast sa gornjim delom sa perlama i lanenim pantalonama, što stvara upečatljiv efekat kolor-bloka.

Kako nositi farmerke kao Francuskinja u 2024. godini?

Look Studio/shutterstock.com