Najlepši pastelni nokti koji će vladati ovog proleća

by | mart 3, 2024
Najlepši pastelni nokti koji će vladati ovog proleća; prelepo pastelno roze nokti sa naslikanim cvetićima

Pastelni nokti su tako nežni i ženstveni, a prva asocijacija na njih je proleće. Koji su to najlepši pastelni nokti koji će vladati ovog proleća?

Pastelni nokti su savršen izbor za ženstvene i elegantne dame koje ne vole da previše upadljiv manikir. I idelani su za proleće. Ako vam fali malo inspiracije za kreiranje savršenog pastelnog manikira, samo nastavite da skrolujete. Odabrali smo za vas najlepše dizajne prolećnog manikira sa Instagrama.

Koji su to najlepši pastelni nokti idealni za proleće

Jednostavni cvetni manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

„Ovo je zaista zabavan manikir koji lako možete uraditi i sami kod kuće“, kaže manikirka Hang Nguyen. „Sve što vam je potrebno su dve do tri pastelne boje po vašem izboru, beli lak za centar cveta i igla ili alatka za tačku za kreiranje cveća“.

Apstraktni pastelni manikir

Ne postoji pogrešan način za pravljenje apstraktnih linija i oblika na noktima. Ako želite baš ovakav manikir, trebaće vam pet nijansi gel laka i igla za kreiranje oblika.

Mlečna lavanda

Mlečni, prozirni nokti idealni su za proleće. A i ova boja lavande je pun pogodak.

Nokti sa metalik detaljima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

„Volim da mešam pastele sa metalima“, kaže manikirka Brittney Boyce . Ovaj manikir ima mlečno belu bazu sa pastelno ružičastom aurom u sredini i 3D gel dizajn presvučen srebrnim hromom.

Cvetići i pčelice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Razigran i veseo prolećni manikir koji podiže raspoloženje. Ako volite da crtate, ovaj manikir možete i sami da kreirate kod kuće.

 Srca u plamenu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

„Bukvalno sam opsednuta ovimmanikirom – tako je sladak“, kaže Boyce. „Savršen je za proleće, ali možete da ga nosite tokom cele godine. To je pastelni francuski manikir sa belim plamenom koji okružuje srca i hromiranim slojem. Koristila sam nijansuI Love You So Mochi iz Aprés Nail French Manicure Gel Tokyo Ombre Set ispod za francuski dizajn i slojevito sa Aprés Nail French Manicure Gel New York Ombre Set za plamen!“

sima/shutterstock.com