Žene u ovom znaku silno i senzualno vole, ali privlače nedostupne i izgubljene muškarce

by | 5 oktobra, 2016

Oni su mislioci, ocenjivači, posmatrači, analitičari, perfekcionisti, vredni radnici, pragmatici i inteligentni ljudi.

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Oni takođe mogu da budu dominantni, kritični i preterano nervozni, s visokim i često nerealnim očekivanjima. Teško otvaraju svoje srce i nisu tipovi koji u potpunosti zaranjaju u dubine ljubavi, bez testiranja vode.

Oni su – Device.

Ono što sprečava Device od isprobavanja prave ljubavi je njihov strah od intimnosti i njihovo realno i logično razmišljanje. S obzirom na njihovo konstantno nastojanje postizanja savršenstva i na strah da neće živeti po standardu koji su si postavili, može se dogoditi da ne uočavaju da su vredni ljubavi, a često je i samopoštovanje ono što ih sprečava u tome.

Zbog toga, Device često privlače lepe katastrofe, izgubljene ciljeve i najvažnije, one emocionalno nedostupne. Ove vrste ljudi su sigurna opklada za Device, jer Device osećaju da su “dovoljno savršene” i da zaslužuju jednako “savršenog” partnera. Devica ne mora da da sve što ima za ponuditi u vezi, pogotovo ako ne veruje da će odnos trajati duže vreme.

Umesto toga, Device će kontinuirano raditi na poboljšanju sebe i čuvati svoje srce i emocije za mogućnost istinske i autentične ljubavi.

Device su oprezne i one će čekati savršenstvo, i neće biti srećne ni zadovoljne s nečim manjim od toga. One su intuitivna bića, velike unutrašnje snage i njihova misija je pronalaženje prvae, večne ljubavi.

Pročitajte i… Gospodarice mistike rođene pod velom tajne! Ove dame Zodijaka imaju najveće psihičke moći

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Međutim, one ne traže ljubav iz bajki – ono što one žele je partner koji preuzima odgovornost za sebe, nekog ko je autentičan i ko može da pokaže pravu i potpunu ljubav.

Device su senzualna bića i često su pogrešno shvaćene, jer daju sve od sebe kako bi prikrile svoju osetljiviju stranu i zato mogu da deluju hladno i neosetljivo za tuđe osećaje.

To je često sve gluma i test kako bi Devica videla koliko snažno je neko voljan da osvaja njihovo srce. Samo jaki će pobediti i Devica se nada da će oni slabiji otpasti.

Device stalno rade na samopoboljšanju i imaju visoke standarde za sebe i te standarde projektuju na druge dok ne nađu partnera koji živi po njihovim očekivanjima. Do tada, oni će rado ostati sami, provoditi vreme u učenju, čitanju knjiga i uopšteno će živeti u miru, distancirane od bilo koga ko dođe blizu dok prava osoba ne naiđe.

Ako ste ikada čuli rečenicu: „Najprivlačniji deo muškarca/žene je njihov um“ – ona bi definitivno trebalo da bude posvećena Devicama. Oni su intelekti Zodijaka i njihovo pametno, analitičko i pronicljivo razmišljanje ih čini velikim filozofima i intrigantnim i zanimljivim ljudima.

Njihovo detinjasto zanimanje za život će ih dovesti do najblještavijih razgovora na njihovom putu u potrazi za znanjem i istinom. Device su zemaljski znakovi i oni su ponizni i prizemni pojedinci, koji vole da provode svoje slobodno vreme na otvorenom, u prirodi. Oni uživaju u rutini, vrlo su praktične i obraćaju pažnju na fine detalje, tako da je njihova okolina uredna i čista. Devicama vlada Merkur i iz tog razloga su pričljive i veoma dobre u komunikaciji.

Pročitajte i… Žena u ovom znaku je čista energija! Divlja je i neuhvatljiva, rođena da leti

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Device su samokritične, ali one takođe mogu da omalovažavaju i kritikuju bilo koga drugog ko ne uspe da dođe do ekstremno visokih očekivanja koja one zahtevaju od onih oko njih. Ta stalna potreba može da prouzrukuje prekid prijateljstva, iako one to ne žele.

Čak i kada otkriju nekoga dovoljno “savršenog”, s kim će se upustiti u odnos, one će i dalje imati želju da ih usavrše. Važno je da partner Device zapamti da je to odraz njene vlastite nesigurnosti, a ne toliko odraz njihovog nesavršenstva. Devica teži perfekciji i vrlo teško će odoleti potrebi da ne zahteva od drugih nerealne standarde koje je postavila.

Emocije Device su uvek daleko dublje od onoga što se prikazuje na površini. To je ta dubina zbog koje često imaju strah od odnosa, jer znaju – kada se prepuste – možda više neće moći da se kontrolišu. Devica traži bezuslovnu ljubav i vernost, ona želi da bude s nekim ko je spreman da ceni njenu tendenciju traženja savršenstva.

Pročitajte i… Sudbinska ljubav ne zaobilazi nikoga! Astro parovi koji kad-tad moraju da budu zajedno


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Žene u ovom znaku silno i senzualno vole, ali privlače nedostupne i izgubljene muškarce”

  1. esma kaže:

    Sve u svemu ,ipak ova dubiozna analiza zodijaka device nije tako netacna kako je pocetno slovo nagovestavalo u dellu koji se odnosi na devicine strahove od ljubavi jer ih zaista nema i nikada ih nije imala posto devicina prednost lezi u njenom otvorenom pokazivanju sebe koji smatra neophodnim u ljubavnim odnosima kao i prijateljskim.I deo koji se odnosi na idealizovana ocekivanja od ljudskog odnosa, koji po prirodi nije savrsen ,je apsolutno protivan devicinom ubedjenju da harmoniju ljubavi ne moze da uniste ljudske slabosti koje se moraju razumeti da bi se ljubav odrzavala i jedino uzajamnim savladavanjem odnos opstaje.Device su sigurne da im se ne moze pripisati nesigurnost koje se ne plase da pokazu kada imaju pogodnu osobu da razume razloge njihovog nespokojstva a nikada to nisu bili ,iako neka devicina pravdanja se mozda drugacije tumace po obrazcu koji tumaci pravdanje kao strah od etikete,,kompleksi nize vrednosti jer device imaju svest o svojim i vrlinama i manama koje ponekad blokiraju vrline kao cesti odbrambeni mehanizam u raznim nezeljenim situacijama i nepristojnim klevetama.Devica se jedino plase ljubavne neizvesnosti uslovljene losim iskustvima kao ,navodne neizbezne komponente ljubavi sto svakako nije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.