Dnevni horoskop za 20. septembar: Ovnovi, ne izbegavajte razgovore sa partnerom

by | 19 septembra, 2022
dnevni horoskop za 20. septembar

 

Dnevni horoskop za 20. septembar

 

OvanIzbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Uspeh u vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

Bik

U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje. Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na okolinu. Nemojte oklevati pred dobrom prilikom. Nalazite se u top-formi.

Blizanci

U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Postupite po svojoj savesti. Neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite razumni. Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Dnevni horoskop za 20. septembar   – Rak

Očekuje vas neobičan susret ili iznenadna situacija koja deluje pozitivno na vaš odnos sa voljenom osobom. Neko ima pozitivan uticaj na vaše kreativno izražavanje i poslovno delovanje, oslonite se na dobru volju ili saradnički dogovor. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav

Raspoloženi ste za susret sa osobom koja vas emotivno ispunjava lepim mislima i prijatnim osećanjima. Uvek postoji i neki lakši i neki teži put do uspeha, stoga prihvatite ideju koju predlažu vaši saradnici. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

Devica

Nazovite stvari pravim imenom pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da vas navedu na pogrešnu odluku. Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga

Budite iskreni prema porodici i u društvu osobe koja dobro poznaje vaše »slabosti«. Poslovne dileme možete rešiti na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet. Položaj Meseca vas podstiče na emotivnu nesigurnost.

Škorpija

Ne dozvolite da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi pri izboru bliskog društva. Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje za vašem uticaju. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Dnevni horoskop za 20. septembar  – Strelac

Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu. Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnosti. Pokažite da u vama postoji dobra volja. Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na okolinu.

Jarac

Više vam smeta partnerova euforija, nego lična nesigurnost ili osećaj nostalgije. Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Stalo Vam je da sve dovede pod savršenu kontrolu.
Nemojte sebe opterećivati velikim obavezama.

Vodolija

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Osetićete olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Ribe

U dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Prijace vam psiho-fizička relaksacija.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra: Trigon Sunca i Plutona nam menja živote

sarayut/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.