Godišnji horoskop za Jarčeve za 2024. godinu: Dramatične promene u porodičnom životu

by | 27 decembra, 2023
godišnji horoskop za jarčeve za 2024

Da biste se ponovo rodili, moraćete da spalite sve svoje mostove.

Počev od dvadesetog januara, Jarčevi doživljavaju novu fazu vezanu za energiju i finansijska sredstva. Ovo je veoma ozbiljan proces, za koji je važno unapred se pripremiti: radi se i o finansijskoj sigurnosnoj mreži, i o „razmišljanju unapred“ o posledicama rizičnih depozita i investicija, i o toploj marami oko vrata na hladnoći.

Godišnji horoskop za Jarčeve za 2024: Pazite na finansije

Pluton ulazi u vaš finansijski i energetski sektor, a ova planeta je poznata po tome što se ničega ne plaši i voli da ruši sve što je zastarelo. Kvaka je u tome što Pluton ne gradi ništa novo posle sebe, ostavljajući samo pepeo. Stoga ćete morati da uložite sve napore da se sami preporodite – baš kao Feniks iz pepela.

2024. godina doneće dramatične promene u porodici, karijeri i ličnom životu. Ove godine Jarčeve očekuje mnogo novih obećavajućih poduhvata, kreativnih projekata i romantičnih interesovanja. Tokom prolećnog koridora pomračenja, na njih može pasti neočekivana sreća, velika suma novca  ili čak popularnost.

Period dvadesetih decembra 2024. može postati previše napet. Možda ćete morati da birate između svoje karijere i porodice, a ovaj izbor će biti teži nego što ste mislili.

Tatiana Davidova/istock/gettyimagesplus