Horoskop za jesen 2023. Jarac

by | septembar 21, 2023
horoskop za jesen 2023. jarac

Da li znate šta vas sve čeka do 22. decembra 2023? Pročitajte  horoskop za jesen 2023. za Jarčeve

Imate uzdignutu kreativnost i želju da zablistate u svim pravcima? Na prvi pogled, ove jeseni ćete želeti da se istaknete u nadi da ćete (bilo u ljubavi ili poslu) podići tempo. Trik će biti da zadržite osećaj za proporciju i ne uplašite (ili možda razočarate) one oko sebe zloupotrebom svojih moći, ciljajući suviše daleko ili visoko. Dakle, Jarčevi, samo napred, ali pažljivo!

Horoskop za jesen 2023. Jarac

Ljubav

Ako vam bude teško da izrazite svoje emocioje u oktobru, ili ako Saturn ometa izražavanje vaših osećanja, nadoknadićete to tako što ćete pružiti punu podršku svom partneru u jednoj neprijatnoj situaciji. Ipak, budite oprezni u novembru da ne poremetite trend ili čak zamaglite situaciju u vezi. Bićete skloni slanju nekih čudnih signala i poruka i niko neće biti načisto sa time šta vi u stvari želite ili osećate.  U decembru, srećom, nećete imati problema da  zavodite i opčinite da oni koje volite. Saturn donekle ometa vašu spontanost (od marta) i tera vas da komunicirate o suštini, bez suvišnih detalja, pa pripazite da ne utonete u svakodnevicu na štetu romantike.

Singl Jarčevi imaju problema da puste svoje srce da govori za sebe. Čini se kao da im je važnije da zadrže kontrolu nad komunikacijom nego da izgovore svoja osećanja. Ako nastavite sa takvim ponašanjem, teško da ćete dobiti ozbiljnu priliku u ljubavi. U novembru pokušajte da šaljete jasne, razumljive poruke onima koji vas privlače.

Posao

Želećete da proširite svoje horizonte i ostvarite svoje ambicije, a krajem septembra i u oktobru moći ćete da računate na svoju kreativnost i lični šarm da osvojite bodove. S druge strane, krajem oktobra (28., 29.) i u novembru (3.), izbegavajte da verujete da imate svu moć i da možete postavljati kurs bez uzimanja u obzir mišljenja drugih. Malo ko će ceniti ovaj pristup. Radije istaknite svoje zasluge i legitimnost vaših projekata nego da ignorišete osećanja i mišljenja onih oko vas.

Zdravlje

U jesen krećete puni energije. Ali, zapamtite da je za Jarčeve ove jeseni jako važno da osećaju podršku bližnjih kako bi se osećali dobro i, u suštini, bili dobro. Za vaše zdravlje krucijalan je mir i sloga.

Halfpoint/istock/gettyimagesplus