Dnevni horoskop za 12. april: Kvadrat Meseca i Marsa podseća na skrivene namere

by | april 11, 2024
Dnevni horoskop za 12. april

Dnevni horoskop za 12. april donosi napeti kvadrat Meseca i Marsa što čini sukobe lako mogućim čak i oko stvari koje do sada nisu bile problem.

Dnevni horoskop za 12. april

Ovan

Danas bi Ovnovi mogli biti laka meta za manipulatore. Današnji aspekt bi mogao da navede poznanika ili kolegu da napadne vaše emocije. Čuvajte se svakoga čije vam namere nisu jasne. Čak i ako ste u iskušenju da se sažalite i učinite im brzu uslugu, možda upravo radite ono što ne bi trebalo. Postavite granice.

Bik

Novac bi mogao da vam zadaje brige. Razmislite dva puta o spajanju finansija sa ljudima koje ne poznajete dovoljno dobro da biste im poverili svoj teško zarađeni novac. Pre nego što odete na ručak, dogovorite se o načinu plaćanja. Naravno, to može delovati malo uštogljeno, ali bolje to, nego da plačete za novcem koji nemate.

Dnevni horoskop za 12. april: Blizanci

Čak i ako mislite da ispred sebe vidite put jasan kao dan, ova zbunjujuća zvezdana mapa bi mogla da vas navede da preispitate pravac u kom ste krenuli. Ne radite ništa brzopleto, naročito ako su velike odluke u pitanju kao što je napuštanje posla. Ukoliko ste preopterećeni, pokušajte da pojednostavite svoj raspored da biste imali vremena za razmišljanje.

Rak

Gomila mejlova, poruka ili poziva vas mogu ometati da radite ono što ste zaista želeli. Smanjite to dopisivanje sa onim ko vam samo krade vreme. Moguće je da će vas uvući u svoje drame koje su sami napravili, a da vas ni ne pitaju kako ste. Najbolji način da se u potpunosti zaštitite od toga jeste da zaobiđete bilo kakav rizik.

Lav

Da li ste zavedeni ili je osoba koja vas ignoriše zaista zauzeta? Provociranje svađe vam može privući  pažnju, ali to kratkoročno zadovoljstvo ima visoku cenu. Možda ste i vi ti koji šalje pomešane signale i ostavljate drugim ljudima da nagađaju. Nemojte se igrati sa emocijama druge osobe. Ako ste u paru, odvojite vreme za romantično veče.

Devica

Možda ćete biti u iskušenju da se suočite sa nekim u nadi da ćete otkriti kuda ste krenuli, Device. Ako niste na istoj strani sa svojim partnerom, to je opravdana briga. Ali najbolje bi bilo da prvo obradite sopstvene emocije – razgovarajte sa prijateljem ili vodite dnevnik. Važne razgovore sačuvajte za drugi put kada planete budu mirnije i kada budete bolje razumeli svoj pogled na svet.

Dnevni horoskop za 12. april: Vaga

Danas bi mogle da vas zavedu potencijalne dezinformacije. Ne želite da se osećate kao naivčina ili da obmanjujete druge ljude širenjem laži. Zadržite zdravu dozu skepticizma i izvršite ono što vam je neophodno. Budite odgovorni za prosleđivanje informacija. Pažljivo birajte reči i uvek uzmite određenu distancu tvrdeći da niste 100% sigurni u to o čemu govorite.

Škorpija

Ovo bi mogao da bude pravi emotivni rolerkoster, ako ne budete dovoljno pažljivi sa svojim raspoloženjem. Međutim, sa ovim se ne možete izboriti sami. Iskoristite sve što vam je na raspolaganju kako biste dobili podršku da iskoristite sve resurse koji su vam potrebni. Možda ćete moći da prođete kroz ovo snagom čiste volje, ali je sve lakše ako imate nekoga uz sebe.

Strelac

Pokušajte da shvatite i prihvatite danas da osećaj krivice nikome ništa dobro nije doneo. Neko do koga vam je stalo bi mogao da pokuša da vas natera da se osećate loše zbog toga što ste vi – vi. Ne nasedajte na to i ne dozvolite da budete izigrani. Sa druge strane, ako vi pokušavate da uzmete nešto od druge osobe – budite iskreni i direktni.

Jarac

Danas bi vaša volja za kontrolom mogla da postane previše za druge ljude. Međutim, šta je to što vas u stvari muči? Moguće je da ne znate ni sami, ali bes zbog sitnica nikada nije dobar način da upotrebite vašu energiju. To ne znači da ste umislili probleme koji su vas pogodili. Umesto da pravite pretpostavke, budite smireni i strpljivi. Odgovor će vam se sam otkriti.

Dnevni horoskop za 12. april: Vodolija

Vreme je da proverite te brojeve više puta. Ako ste se u poslednje vreme previše finansijski razbacivali u imae zabave, učinite sebi uslugu i pažljivo pregledajte finansije. Ovo bi moglo izgledati kao ogromna ubica raspoloženja, ali znanje je moć. Morate da znate sa čim raspolažete kako biste mogli da postupate ispravno.

Ribe

Ako gurate problem pod tepih, nemojte se pretvarati da je sve u redu, ali nemojte ni žuriti sa zaključcima. Ako ste jednostavno ušli u sukob sa nekim, dajte mu priliku da objasni svoje stanovište gledanja na problem. Potom objasnite svoj stav jasnije nego što ste to činili ranije.

Alexander Uglov/GettyImagesPlus