Dnevni horoskop za 12. avgust: Lavovi treba da čuvaju leđa, a vi?

by | 11 avgusta, 2022
dnevni horoskop za 12. avgust

Lavovi moraju biti oprezni, dok je Blizancima pravo vreme da reše papirologiju

Dnevni horoskop za 12. avgust

OVAN

Vreme je za uživanje u krugu porodice, dragi Ovnovi. Ipak, iako biste najradije dan proveli opušteni među dragim ljudima, posao vas zove. Čeka vas neka manja finansijska dobit. Bilo da je avansna uplata nekog posla koji tek treba da realizujete, bilo da je isplata koja kasni, tek – prijatno iznenađenje.

BIK

Čeka vas dan krajnje nerealnih zahteva i ogromnih očekivanja na poslu. Uspećete nekako da iz cele gužve isplivate, ali će vam živci definitivno pretrpeti ozbiljan stres. I inače, ovih dana nije idealno na poslu, a iznenađenja koja se događaju uglavnom su neprijatna. Da bi vam nebo nadoknadilo ovaj stres, očekuje vas prijatno, intimno iznenađenje uveče.

BLIZANCI

Vreme je da završite onu papirologiju koju razvlačite već prilično dugo. Baš kao što je idealan dan za sva pravna pitanja, tako je odličan i ako treba da odete do banke i raspitate se za kredit – proći ćete bolje nego što ste očekivali. Oni Blizanci koji su u dugim vezama mogu osetiti blago nezadovoljstvo narednih dana. Strpite se.

RAK

Ukoliko ste u potrazi za srodnom dušom, Rakovi, pogledajte oko sebe na poslu, obližnjem kursu ili među prijateljima koje ste stekli tokom obrazovanja. Mogli biste da doživite prijatno iznenađenje. Na poslu je i dalje promenljivo i to pre svega stoga što još preispitujete svoje stvarne želje i htenja.

Dnevni horoskop za 12. avgust – LAV

Dan tokom kojeg bi trebalo da čuvate svoja leđa, Lavovi. Neko u vašoj okolini predstavlja nekorektnu konkurenciju i moglo bi se zadeseiti da čujete o sebi krajnje neistinitu i krajnje neprijatnu priču. Ne prenagljujte, ostavite da vas se utisci stišaju i da smislite pravu strategiju, vi to itekako umete.

DEVICA

Devicama je sada pravo vreme za putovanja. Na poslu vam se sprema neka bitnija promena: možete očekivati novu radnu poziciju ili drugačiji opis posla. Dok se spremate za ove novine, prikuljajte energiju na nekom lepom i mirnom mestu, idealno bi bilo u prirodi, kraj mora ili reke. Uživajte.

VAGA

Za vas je ovo finansijski najprosperitetniji deo godine. Sve što taknete pretvara se u zlato, pa ako ste razmišljali da potražite bolje plaćen posao, tražite povišicu ili se otisnete u preduzetničke vode – sada znate da nećete biti na gubitku. Sa druge strane, za partnerske odnose moraćete da čuvate svo strpljenje sveta.

ŠKORPIJA

Problemi ili prepreke sa kojima se suočavate ne možete jednostavno da rešite. Zato, bolje je da prihvatite da su oni tu i da smislite neki zaobilazni put da rešite situaciju. Još uvek ste u potrazi za balansom između karijere i privatnog života i tu zaista treba da uložite napore da dođete do kvalitenog rešenja.

STRELAC

Potpuno neočekivano i za vas same, poslednjih dana razmišljate o svojim životnim navikama, ishrani i velnesu. Ako imate nameru da sprovodite veće izmene, pravo je vreme, naročto ako se spremate za dijetu ili da ostavite cigarete. Ukoliko vam je volja još slaba, potražite pomoć profesionalca i naći ćete motivaciju.

Dnevni horoskop za 12. avgust – JARAC

Danas je pravi dan da impresionirate pretpostavljenje. U naponu ste kreativnosti i ne manjka vam ni energije, tako da bi se moglo dogoditi da u kriznoj situaciji preuzmete kormilo i ostvarite uspeh. Ukoliko razmišljate o renoviranju kuće ili preseljenju, znajte da pristiže vreme za realizaciju.

VODOLIJA

Nemojte trošiti nepromišljeno i nemojte verovati svakoj investiciji koja na papiru deluje odlično. Negde se krije kvaka koju vi trenutno ne vidite. Nemojte se zaletati, već radije prihvatite sporiju, ali sigurniju opciju. Slobodne Vodolije, za vikend bi vas moglo zadesiti jedno lepo poznanstvo.

RIBE

Posle nekoliko nedelja u kojima ste se osećali potišteno i bezvoljno, ponovo doživljavate nalet energije. Vratite dobre navike u ishrani, ponovo krenite na treninge i odmrznite sve aktivnosti na koje ste zaboravili u prethodnom periodu. Veze su vam trenutno na stabilnoj putanji, zato ne brinite bezrazložno.

 

Mesečni horoskop za avgust donosi nam astrološkinja Helena Cupać

 

sarayut/gettyimagesplus