Dnevni horoskop za 15. septembar: Vodolije čekaju sukobi u porodici

by | 14 septembra, 2022
dnevni horoskop za 15. septembar

Popodne Mesec prelazi u raposložene Blizance, pa ga ostavite za zabavu i druženja

Dnevni horoskop za 15. septembar

 

OVAN

Skoncentrisani ste na praktične strani danas kada Mesec u Biku obasjava vašu drugu kuću, kuću prokuktivnosti i novca. Kao i uvek, imate milion brilijantnih ideja kako da povećate svoje prihode, ali da li zaista imate volje i snage da ih pretvorite u javu i idržite dovoljno dugo da vidite kako novac zaista stiže? Pokušajte da nađete partnera koji je uporniji od vas.

 

BIK

Imate veliku želju da nekoga iz svoje okoline bolje upoznate, ali vam to ne polazi za rukom – konverzacija se nekako uvek zamrzne. Pokušajte da postavite pitanje na neku temu koja zanima tu osobu i koja je ka njoj usmerena i samo da slušate – dobar slušalac uvek ima društvo za razgovor.

 

BLIZANCI

Danas nemate onoliko energije na koliko ste navikli i multitasking bilo koje vrste se neće baš slavno završiti. Usporite, dajte sebi vremena koliko vam je potrebno i rezultati će biti mnogo bolji. Moguće je da ćete osetiti slabost ili naznake prehlade, pa je to dodatni razlog zašto ne bi trebalo da se forsirate.

 

Dnevni horoskop za 15. septembar – RAK

Sve svoje obaveze završite tokom prepodneva, a popodne ostavite za neke lepe, opuštajuće i prijatne aktivnosti i ljude. Iskoristite dan da se posvetite digitalnom aspektu posla: zamenite šifre, odgovorite na mejlove, aktivirajte naloge na novim i osvežite one na već dobro poznatim mrežama.

 

LAV

Danas imate neki važan sastanak u agendi: ispit, poslovni brifing, neko upoznavanje? Trudite se da se ne šepurite kao obično, budite precizni i koncizni i to će dati rezultat. Tek popodne, kada Mesec pređe iz striktnog Bika u razgirane Blizance možete da se opustite i čak da dozvolite da vikend počne pre vremena.

 

DEVICA

Uvek je dobrodošla promena kada večito orijentisana ka detaljima Devica uspe da se otgrne od svoje sitničavosti i preciznosti i počne malo da mašta. Danas ste spremni da na sve gledate sa mnogo više optimizma i bez uobičajenog detaljisanja. Mesec ulazi u vaše polje karijere – iskoristite to u naredna dva dana.

 

VAGA

Čuvajte svoje misli i svoje tajne za sebe danas. Mesec u Biku vas može učiniti pomalo ranjivima i osećanja koja vas ophrvaju danas nisu nešto što se lako može pretočiti u reči, a niste baš ni voljni da ih delite sa drugima. To je sasvim u redu, drage Vage. Već popodne osećaćete se mnogo, mnogo bolje!

 

Dnevni horoskop za 15. septembar – ŠKORPIJA

Ne čeka vas baš lak dan na poslu. Neke rasprave mogu poći smerom koji ne želite, jer biste mogli ukrstiti mišljenja sa osobom koja je jednako principijelna i jednako nepopustljiva kao i vi sami. Ukoliko se to dogodi, setite se da je najgori rezultat ako se ne dođe do rešenja problema i budite spremni da popustite.

 

STRELAC

Nije vam važno šta su drugi naumili, niti čime sa bave i nemojte se time ni opterećivati. Imate sasvim dovoljno obaveza i problema za rešavanje i bez obraćanja pažnje na ljude oko sebe i razmišljanja o njihovim javnim ili tajnim motivima. Niste ugroženi, tako da se opustite i skoncentrišite na sebe pre svega.

 

JARAC

Da biste danas pregurali dan na poslu, probajte da mu pristupite kao igri, a ne kao seriji ozbiljnih aktivnosti koje treba da pruže određen rezultat. Pokušajte da se setite zašto ste uopšte izabrali svoju karijeru i šta je to što vas je privuklo vašem poslu. Ovo je ključ da biste danas ostvarili uspeh.

 

VODOLIJA

Pažljivo pristupajte svim pitanjima koja uključuju rođake – danas su moguće stresne situacije od kojih nećete moći da se oporavite tako lako. Vaše misli će se stalno vraćati na ove okolnosti, ali pokušajte da se usmerite ka nekim drugim aktivnostima. Popodne je stvoreno za druženje, bioskop ili karaoke.

 

RIBE

Obično je pametno da verujete svojoj intuciji, jer je izražena i prilično precizna, ali danas dok je Mesec u Biku, drage Ribe, nemojte to činiti. Intuicija vam danas nije prijatelj, za razliku od brojki i činjenica. Njima se rukovodite. Ovo upozorenje važi do kasnog popodneva. Tada Mesec prelazi u Blizance i vi ste opet spremni da pratite taj svoj čuveni osećaj.

bembardbodo/gettyimagesplus