Dnevni horoskop za 2. decembar: Kontrolišite osećanja

by | 1 decembra, 2022
dnevni horoskop za 2. decembar

Dok na nebu još vladaju nepovoljni aspekti, potrudite se da kontrolišete svoje reakcije i osećanja

 

Dnevni horoskop za 2. decembar

Ovan

Nalazite se u neobičnoj situaciji, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove, onda ćete naći pravo rešenje za svoj problem.

Bik

Odgovorite na nečiju poslovno-finansijsku ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu, koje će vas „dobro nagraditi“. Ako vas opterećuju emotivne dileme razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.

Blizanci

Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja, važno je da napravite dobru procenu.  Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica.

Rak

Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje, zarad zajedničkog interesa. Važno je da budete dovoljno ubedljivi i efikasni u društvu saradnika. Delujete zadovoljno.

Lav

Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

Devica

Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više, nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira vaše ponašanje.

Vaga

Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.

Škorpija

Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu. Strpljivo sačekate na nečiji poziv, nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.

Strelac

Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

Jarac

Moraćete da prizovete u pomoć vašu poslovičnu diplomatičnost jer vas čeka rešavanje izazovne sitaucije na poslu. Ukoliko pokažete da ste dorasli zadatku možete se nadati unapređenju ili povećanju plate.

Vodolija

Već neko vreme borite se sa krizom u partnerskim odnosima, vreme je da prestanete da popuštate i da se zauzmete za sebe. U poslovnom svetu, čekaju vas novi zadaci, a vi niste sigurni da li ste im dorasli. Ne brinite.

Ribe

Nakon perioda velike emotivnosti, čini se da ste dosegli tačku ključanja. Potrudite se da eksplozije vaših emocija ne pogode one koji su bili korektni prema vama. Očekujte novčani priliv.

NadoPhotos/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.