Vikend horoskop za 20. i 21. april: Šta nam sprema konjukcija Jupitera i Urana?

by | april 19, 2024
Vikend horoskop za 20. i 21. april

Vikend horoskop za 20. i 21. april nam donosi konjukciju Jupitera i Urana u Biku u subotu koja se nije dogodila od 1941. godine, a u nedelju nas čeka kvadrat Sunca i Plutona. Evo kako će to uticati na nas.

Vikend horoskop za 20. i 21. april

Ovan

Vreme je da prihvatite jedan od velikih životnih paradoksa: rutina vas zapravo može osloboditi. Ona će vam pomoći da kreirate navike, sisteme i planove koji će proširiti vaš svet, Ovnovi. Ako se bojite dosade, napravite inspirativne rituale oko najosnovnijih navika. U nedelju se pozabavite problemom koji već dugo gurate pod tepih. Možda će to značiti sukob, ali će nakon toga sve biti bolje.

Bik

Ova retka konjukcija u subotu može podstaći najrevolucionarnije ideje i proširiti ih poput plamena. Ako postoji nešto što želite da podelite, pojavite se na društvenim mrežama. Obratite pažnju na ideje koje dolaze, a potom se pokrenite da ih ostvarite. U nedelju ćete biti inspirisani višim ciljem, ali drugi neće biti istog mišljenja. To bi moglo izazvati borbu za moć. Ipak, razmislite da li vam je zaista neophodno da imate toliku kontrolu, Bikovi.

Vikend horoskop za 20. i 21. april: Blizanci

Zar ne mislite da je vreme da spustite te zidove ove subote? Ovo je pravi trenutak da razgolite svoju dušu. Iako se inače lako sakrivate iza šala ili da samo prevrnete očima, ovo sada neće biti dovoljno. Ovakav planetarni aspekt bi mogao doneti oprost, vezivanje ili slučajnu vezu. Raspoloženje se nastavlja i nedelju. ako ste do sada bežali od problema, sada je pravo vreme da se suočite sa njim.

Rak

Prvi dan vikenda vam može odvesti do nezamislivih novih visina. Kao jedan od horoskopskih znakova koji je orijentisan na porodicu, uvek ste spremni za grupno druženje. Ipak, vredelo bi i da sagledate koje su vaše prednosti i šta ste sve postigli do sada. U nedelju ćete biti raspoloženi za druženje, ali nemojte praviti predugu listu. Najbolje bi bilo da se nađete sa jednim ili dva prijatelja.

Lav

U subotu će vas pratiti odlična energija. Sve što treba da uradite je da budete hrabri i pratiće vas uspeh bez prevelikog napora. Usudite se da verujete u velike mogućnosti. Dozvolite zvezdama da nadmašuju vaše snove. U nedelju ćete se suočiti sa izazovom kako da posvetite više pažnje onima koje volite, a da vaš projekat ne ispašta. Organizacija je ključna.

Devica

Prilika bi mogla doći iz vedra neba. Budite otvoreni za brzo putovanje ili poslovnu šansu. Možda čak dobijete i ponudu za preseljenj. Ako imate ideju koja menja svet, nemojte se bojati da je podelite sa svetom. U nedelju ćete imati posebnu želju da raščistite prostor. Možda ćete morati da obustavite želju za lutanjem dok se bavite svakodnevnim stvarima. Ali to ne znači da na kraju dana ipak ne možete da pronađete način da se opustite.

Vikend horoskop za 20. i 21. april: Vaga

Izdaju je veoma teško oprostiti, naročito jer vaš um konstantno reprodukuje detalje poput serije. Međutim, subota bi mogla da promeni celu vašu perspektivu. Možda će vas iznenaditi ogorčenost koja vas opterećuje. Dozvolite ovom neobičnom aspektu da se oslobodite bolova iz prošlosti. U nedelju ćete biti pomalo neraspoloženi. Pokušajte da obradite emocije i da ih prihvatite umesto što pokušavate da ih kontrolišete.

Škorpija

Podesite svoj sistem na režim uparivanja. U subotu se povežite sa partnerom i odlučite se na zanimljivu avanturu. Svoju zajedničku energiju ulijte u društvenu akciju. Ako budete pokušavali da ugodite svime, to će vam posebno teško pasti. U nedelju, prihvatite pomoć koja vam je ponuđena. Podelite sa porodicom i prijateljima šta vam je zaista potrebno kako bi mogli da se nađu tu za vas.

Strelac

Spremite se da promenite način na koji razmišljate o poslu, orgnaizaciji i ciljevima. Ovo bi moglo da donese u potpunosti nov način poslovanja ili vođenja svakodnevnog života. Obratite pažnju na ljude iz vašeg života. U šta god da se upustite u nedelju, važno je da se povučete i posmatrate sve emocije koje se pojave. Uradite ovo pre nego što se uključite u bilo kakvu dramu. Ako osetite potrebu da reagujete napravite pauzu.

Jarac

Vreme je da izrazite svoje najkreativnije i najsavremenije ideje, Jarčevi. Takođe možete progovoriti o pitanju ljudskih prava ili društvenom cilju koji vam je blizak. Izražavanje vaših ideala u umetničkom ili vizuelnom formatu bi moglo učiniti poruku mnogo moćnijom. Moguća je i iznenadna ljubavna veza ili neočekivana trudnoća. Jedan od vaših talenata je da budete direktni i precizni, ali to ne znači da će i drugi biti takvi. Ipak, imajte u vidu da svi greše.

Vikend horoskop za 20. i 21. april: Vodolija

Možda ćete biti zatečeni nečime što dopire duboko do vaših osećanja. Mogli biste da imate momenat intenzivnih osećanja da će vam biti teško da zadržite suze. Uzmite taj okean emocija i upravljajte njime sa inspirativnom gracioznošću. Nemojte pokušavati da prikrijete emocije humorom. Potrebno vam je da razgovarate o njima. Iako će ljudima trebati vremena da to prihvate, budite otvorenog srca. Nakon nekoliko pregovora, dobićete podršku koja vam je potrebna.

Ribe

Iako ste po prirodi slobodnog duha, sada vidite da pravi saputnik može učiniti vaš život smislenijim i uzbudljivijim. Veoma je retko da imate moć da sretnete srodnu dušu. U nedelju bi duhovite dosetke mogle izazvati napetost. Vaša bezbrižna energija bi u stvari mogla da dolije ulje na vatru. Što je još gore, može se vaše ponašanje smatrati veoma neprikladnim.

dikushin/GettyImagesPlus