Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar: Šta nam sprema trigon Venere i Jupitera i ulazak Merkura u Škorpiju?

by | 20 oktobra, 2023
Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar

Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar donose harmonične ljubavne odnose, ali i potragu za istinom. Trigon Venere i Jupitera će podići vaše samopouzdanje, Merkur u Škorpiji će izneti istinu na videlo. Kakav je horoskop za vaš znak?

Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar

Ovan

Venera će vam dati moć da šarmirate bilo koga. Ukoliko imate neku specijalnu ili novu ideju, predstavite je uticajnim ljudima. Jupiter će vam dati neophodno samopouzdanje. U nedelju se posvetite najbližima. Možda ćete želeti da podignete vašu vezu na sledeći nivo. Takođe, pokušajte da se više posvetite onima koji su najvažniji umesto da trošite vreme na manje bitne poznanike.

Bik

Svi odgovori koje tražite su tu negde, ali je neophodno da proširite prostor istraživanja. Razmišljajte izvan okvira. Upustite se i u bukvalno i u metaforičko putovanje. Od nedelje, izražajni Merkur će vam pomoći da produbite svoju vezu sa partnerom. Zapamtite, kompromisi su važni u svakom odnosu.

Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar: Blizanci

Onaj specijalni govor koji tako dugo uvežbavate je napokon spreman za deljenje. Iskorstite vaš šarm i smisao za humor i očaraćete svakoga oko vas. na planu veze morate dopustiti sebi da budete ranjivi.U nedelju se posvetite organizaciji vremena, ali takođe napravite dobru strategiju i za finansije. Na kraju dana se počastite druženjem.

Rak

Iako želite da ostavite dobar prvi utisak, budite pažljivi. Izgled može da zavara. Ljubav je u vazduhu, ali je nemojte upropastiti tako što ćete biti opsednuti time kako izgledate. U očima druge osobe ćete videti da li ste dovoljni. Od nedelje ćete biti u centru pažnje zahvaljujući Merkuru koji ulazi u Škorpiju. Izrazite svoje iskreno mišljenje.

Lav

Iako su poslovne mogućnosti veoma povoljne, nemojte se pretvoriti u radoholičara. Previše posla će vas opteretiti, a vašem organizmu treba energija i opuštanje.  Pokušajte sa malo drugačijom rutinom. U nedelju se spremite za pravi okean emocija. Prijaće vam društvo vaših najdražih. Slobodno napravite i žurku ako ste spremni za zabavu.

Devica

Ljubav i avantura će biti glavne teme ovog vikenda. Ukoliko ste potajno zaljubljeni u nekoga, otkrijte im to. Čak i ako privlačnost nije obostrana, bar ćete znati na čemu ste. Ako razmišljate o vezi na daljinu, vreme je da prelomite. Od nedelje ćete osetiti da je povoljno vreme za saradnju. Ako želite da ostvarite cilj, prihvatite snagu partnerstva.

Vaga

Vreme je da izađete iz svog malog kutka i posvetite se svom društvenom životu. Ili se bar vidite sa onim jednim prijateljem sa kojim ste se davno videli. U nedelju bi bilo idealno da se Vage posvete organizaciji finansija. Čak i ako imate solidan budžet, razmišljajte van okvira kako biste još više uštedeli.

Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar: Škorpija

Važnije je da prenesete svoju poruku nego da je dovodite do savršenstva. Ovo je savršen tajming da spojite svoje srce i glavu. Jupiter će pojačati vaš diplomatski talenat i nemojte se bojati da ga iskoristite.  Od nedelje možete zaboraviti na skromnost. Vreme je za samopromociju. Pored toga, razmislite kako bi svojim veštinama mogli da pomognete i drugima.

Strelac

Manje je više ovoga vikenda, tako da je idealno da Strelčevi uživaju u minimalizmu. Ovo je takođe dobar dan da iskažete svoje emocije osobi koja vam ne izlazi iz glave. Ostavite svoju anksioznost po strani i recite šta imate. Od nedelje pokušavajte da se klonite energetskih vampira. Pored toga, samokritičke misli zamenite samoljubljem.

Jarac

Da li ste spremni za malo rizika u ljubavi. Ovaj vikend bi vam mogao doneti sreću na ljubavnom planu. Ali ne možete pobediti ako ne igrate. Iskrenost je ključna. U nedelju se povežite sa srodnim dušama putem društvenih medija i grupnih aktivnosti. Neka radar bude podešen za timske projekte koji bi mogli da iskoriste vašu stručnosti i organizacione moći.

Vikend horoskop za 21. i 22. oktobar: Vodolija

Vaša meka strana će doći u fokus ovog vikenda. Samo slušanje drugih ljudi bi moglo da pokrene vaše emocije. Ovo je dobar trenutak sa intimno povezivanje. Nemojte se plašiti da se otvorite. Od nedelje pokušajte da dođete u kontakt sa uspešnim ljudima. Možda vaš hobi ima potencijal za preduzetništvo. Potrudite se da to bude uspešno za sve.

Ribe

Ako tek upoznajete nekoga, ostavite emocionalni oklop kod kuće. Ukoliko ste slobodni i želite da to promenite, imajte na umu da prava ljubav može da se rodi iz prijateljstva. U nedelju, a i nakon nje pokušajte da izađete iz zone komfora. Razgovarajte sa ljudima iz različitih kultura i sfere života. Prekid rutine će vam doneti novu motivaciju.

petrenkod/GettyImagesPlus