Vikend horoskop za 4. i 5. novembar: Šta nam donosi direktno kretanje Saturna u subotu?

by | 3 novembra, 2023
Vikend horoskop za 4. i 5. novembar

Vikend horoskop za 4. i 5. novembar će zahtevati da od poteškoća sa kojima smo se susretali izvučemo najbolje i to pametno iskoristimo u nadolazećim danima.  Saturn kreće direktno i obećava da će se sav dosadašnji trud isplatiti na skoro svim poljima. Kakav je horoskop za vaš znak? 

Vikend horoskop za 4. i 5. novembar:

Ovan

Saturn sutra kreće direktno i usmerava nas ka pravcu u kom treba da idemo. Ovaj tranzit će učiniti da napokon stavite tačku na određene stvari u vašem životu i da doživite najveće isceljenje do sada. Isplanirajte vikend u prirodi koji će meditativno delovati na vas. U nedelju se posvetite osmišljavanju kako da svoje rutine učinite zanimljivijim.

Bik

Tranzit Saturna će probuditi sumnje u vaš krug prijatelja. Ako imate drugačije životne vrednosti i razilazite se u stavovima, možda je vreme da se pozdravite sa tim društvom. Nedelju posvetite pronalaženju balansa između svojih snova i odnosa sa bliskim prijateljima. Budite uvereni da ste jasno izrazili svoje potrebe i pripremite se na kompromise.

Vikend horoskop za 4. i 5. novembar: Blizanci

U danima koji dolaze, očekujte priznanje za stvari koje ste postigli u prethodnom periodu. Razmotrite da li postoji opcija da se vaši projekti isplate i novčano. Posvetite vikend razvijanju brilijantnih ideja. Ostvarite kontakte sa uticajnim ljudima i razmislite o sklapanju partnerstva.

Rak

Napravite retrospektivu vašeg puta u proteklom periodu i uzmite lekcije koje ste naučili usput i primenite ih kako biste ostvarili svoje ciljeve. U nedelju se posvetite planiranju konkretnih koraka kako biste što pre postigli cilj. Razmislite o štednji.

Lav

Pitanje poverenja će biti u fokusu ovog vikenda za Lavove. Porazgovarajte sa partnerom kako biste dogovorili osnovna pravila i očekivanja da bi veza bila dugotrajna. Vaši ciljevi postaju ambiciozniji i možda vam neke saradnje zvuče dobro, ali razmislite još jednom na šta se obavezujete.

Devica

U prethodnom periodu ste se suočavali sa dramom na ljubavnom planu. Međutim, sa izlaskom Saturna iz retrogradnog kretanja, atmosfera će biti mnogo opuštenija i nežnija. Iskoristite vikend za romantiku i iskazivanje ljubavi. Ukoliko ste sami, obavezno izbacite tog bivšeg iz glave. Završite sve što do sada niste.

Vaga

U poslednje vreme baš i niste bili disciplinovani, pa ste svoju fitnes rutinu zamenili nezdravim grickalicama. Vreme je da se vratite na zdrave navike. Ovaj način života će vas motivisati i za ostvarenje tih ideja koje vam se već duže motaju po glavi. Što budete strastveniji, to će i posledice biti bolje.

Vikend horoskop za 4. i 5. novembar: Škorpija

Tokom retrogradnog Saturna ste se mučili da održite dobar odnos sa ljudima. U subotu  Saturn menja svoj pravac i podstiče romantiku i samoizražavanje. Iako Škorpije uvek ulažu sve što imaju u projekat, neophodno je da imate pravu ravnotežu između posla i privatnog života. Ukoliko je vaš pretrpan, pokušajte da odaberete prioritete i smanjite spisak obaveza.

Strelac

Najbolje bi bilo da odložite donošenje bilo kakvih neopozivih odluka još nekoliko dana dok vas u potpunosti ne napusti uticaj retrogradnog Saturna. Učinite vaš dom prostorom u kom se svako oseća prijatno. Pored toga, posvetite se svom zdravlju i fizičkoj aktivnosti. Sve što vas opušta je dobra ideja.

Jarac

Direktno kretanje Saturna će osloboditi vaše srce i um da lako postavite ciljeve i rokove. Naporan rad i trud će se na posletku isplatiti, tako da je moguće skorašnje napredovanje u karijeri. Na ljubavnom planu, dopustite sebi da nekoga zaista upoznate bez predrasuda. Mogli bi da se iznenadite. Ako imate partnera, posvetite vikend ponovnom povezivanju.

Vikend horoskop za 4. i 5. novembar: Vodolija

Vreme je da poradite na svom budžetu. Možda ste do sada imali osećaj da sve teče glatko i da nemate finansijskih problema. Takođe, posvetite se i osmišljavanju plana kako da iskoristite nedavno naučene veštine da biste napredovali u karijeri. Na ljubavnom planu se takođe spremaju velike promene. Razmislite o zajedničkom životu.

Ribe

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali osečaj da vaši strastveni projekti neće zaživeti, sada napokon možete da odahnete. Posvećenost i upornost će se isplatiti, stoga nemojte sada posustajati. Možda će vam za mentalnu snagu i novu dozu motivacije trebati samoća. Ne bojte se da je zatražite i iskoristite.

nikkimeel/GettyImagesPlus