Vikend horoskop za 8. i 9. jun: Pazite kome verujete

by | jun 7, 2024
Vikend horoskop za 8. i 9. jun

Vikend horoskop za 8. i 9. jun nam sprema kvadrat Venere i Saturna ove subote, dok će u nedelju Mars preći u Bika. Kako će se to odraziti na nas pročitajte u tekstu.

Vikend horoskop za 8. i 9. jun

Ovan

Moguće je da ćete primetiti tihe probleme u vašoj omiljenoj društvenoj grupi. Međutim, nemojte prebrzo donositi zaključke. Najbolje je da osmislite direktan, ali nepristrasan način da ih pitate šta se zaista dešava. Možda je sve što im treba malo prostora za disanje. U nedelju ćete biti motivisani da se pozabavite finansijskim pitanjima.

Bik

Da li se nadate da ćete udružiti snage sa potencijalnim partnerom u poslovnom ili kreativnom poduhvatu? Obično se možete osloniti na svoje instinkte, ali sada bi bilo dobro da proverite koliko ste realni u svojim zamislima. Ovo nije pravo vreme da vidite samo najbolje u svima. Potreban vam je razgovor licem u lice jer će vam njihova reakcija na postavljena pitanja reći sve što treba da znate. Jake emocije su isplivale iz podsvesti i pokazuju se i u snu i na javi.

Članak se nastavlja posle reklama

Vikend horoskop za 8. i 9. jun: Blizanci

Bez obzira koliko se osećate samouvereno, subota nije dan da zgrabite mikrofon i viknete svima ideje koje imate. Nemojte rizikovati da stojite na prstima i okaljate svoju reputaciju. Mogli biste biti u iskušenju da uključite šarm kako biste ostavili utisak. Međutim, budite oprezni jer to možda neće biti utisak koji želite, Blizanci. U nedelju će vam mašta konstantno intrigirati um, a jake emocije bi mogle pokolebati vaš duh. Ciljajte da steknete uvid u sebe i očistite sto za ono što dolazi.

Rak

Pređite na režim uštede energije, u suprotnom biste mogli da se previše istrošite na stvari na koje ne bi trebalo. Usporite i udahnite duboko, Rakovi. Posvetite se sebi i ponovo zamislite cilj koji treba da ostvarite. Iako ste se možda u proteklih 6 nedelja popeli za stepenicu ili dve na lestvici uspeha, ne možete zauvek zadržati taj tempo. Nema potrebe da sve radite sami, obratite se svom timu.

Lav

Recite da druženju ove subote, ali budite izbirljivi. Ako odlučite da napravite listu gostiju koje ne poznajete baš najbolje, pazite šta govorite pred njima. Čak i ako se držite bezalkoholnih pića, probudićete se sa mamurlukom ako mnogo toga podelite sa strancima. U proteklom periodu ste prekoračivali svoje granice i naučili ste koliko ste mogli. Možda ćete preuzeti veću odgovornost i preuzeti ulogu visokog profila koja će vam doneti priznanje za kojim ste žudeli.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Ove subote biste mogli početi da sumnjate u sebe ili u nekoga kome verujete – ukoliko ste u poslednje vreme odavali lične podatke. Iako generalno ne delujete brzo i opušteno, od vas će se ovog vikenda zahtevati više uzdržanosti nego što vi to prirodno pokazujete. Mogli biste da se osećate kao da vas neko osuđuje. Sledećih šest nedelja bićete raspoloženi da raširite krila i proširite svoj um.

Vikend horoskop za 8. i 9. jun: Vaga

U poslednje vreme rastete u skokovima i proširujete granice. Imaćete velike planove za putovanja, nova interesovanja, uzbudljive ideje i možda čak i sve veću želju za pohađanjem nastave. Željni ste toga da istražite neistraženu teritoriju. Niko ne kaže da ne možete imati sve – ali ne možete to odjednom. Bez obzira da li ste slobodni ili ste u paru, Mars će pojačati seksi energiju i pomoći će vam da uspostavite moćne veze.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Vreme je da se uozbiljite u svom ljubavnom životu. Oni koji su u paru bi trebalo da sinhronizuju svoje raspored i provedu kvalitetno vreme zajedno ovog vikenda. Ukoliko ste sami, razmislite dobro da li na pravi način tražite partnere. Isprobajte novu aplikaciju, zakažite sastanak ili kupite radnu svesku koja će vam pomoći da identifikujete šta želite od partnera. Tačnije, uparivanje je dobar korak čak i u slučaju poslovnih dogovora i kreativnih poduhvata.

Strelac

Kako mislite da se ti problemi reše ako ih stalno gurate pod tepih. Možete nastaviti da gledate na drugu stranu i nadati se da će se situacija nekim čudom rešiti sama od sebe ili se konačno možete nositi sa njom. Da biste olakšali situaciju, pokušajte da unesete razigran stav u razgovor. Jednom kada postavite takav ton, druga osoba će sigurno biti manje odbrambena. Verovatno ste uživali u prethodnom periodu, ali ste verovatno i izbacili zdrave navike kroz prozor. Vratite se na svoj omiljeni jutarnji čas joge, napunite frižider zdravom hranom i organizujte svoj raspored i računar pomoću novog sistema arhiviranja.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Budite oprezni, ali dajte ljudima priliku da vas iznenade, Jarčevi. Možda ste svoj čelični stav opravdavali kao pametno samoodržanje, ali zar nije moguće da bar malo spustite oklop i pokažete svoju ranjivu stranu. Iako je u redu održavati zdravu dozi skepticizma, ali ako to preraste u hiperkritični antagonizam, ne činite uslugu ni sebi ni drugima. U prethodnom periodu ste se možda suzdržavali stvari koje želite, ali sada je pravo vreme da krenete za stvarima koje želite.

Vikend horoskop za 8. i 9. jun: Vodolija

Ne morate da brojite svaki dinar, ali bi bilo od pomoći da pratite koliko i kako trošite. Osim ukoliko ne želite da prebacite novac od ušteđevine za plaćanje stanarine, gledajte na to kao na poziv za buđenje. U nedelju ćete se podsetiti da je vreme za predah i posvetićete se svom društvenom životu. Od danas pa do 20. jula postaćete profesionalac u kuvanju i preuređivanju.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Obavestite sve da imate nešto da im kažete. Neko vama blizak može potražiti podršku u subotu, i iako biste inače pomogli u trenu bez pitanja, možda nećete imati snage za to. ne morate dati sebe u potpunosti, posvetite im bar 10 minuta. Ne bi vam tražili pomoć da im nije potrebna. Ako nikako to ne možete da učinite sada, dogovorite kafu za neki od sledećih dana. Istovremeno, ovaj vikend će vam doneti snagu da se zauzmete za sebe i da se zalažete za cilj u koji verujete i da prodajete ljudima svoje ideje.

FlamingoImages/GettyImagesPlus