Horoskop za jesen 2023. Blizanci

by | 21 septembra, 2023
horoskop za jesen 2023, blizanci

Šta vas sve čeka do 22. decembra 2023, Blizanci? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Blizance i saznajte

Blizanci, za vas jesen znači moguća kašnjenja u poslovanju i pripremnu fazu koju ne treba zanemariti ako se nadate da ćete realizovati projekat sledeće godine. Jesen će vam doneti i ono najbolje i povremeno najgore, čime se trudite da što savesnije upravljate kako biste izbegli nesporazume koji bi vam inače crpili energiju. Ipak, možete računati na svoje rezerve optimizma i goriva da nadoknadite određene nedostatke i nikada ne odustanete.

Horoskop za jesen 2023. Blizanci

Ljubav

Da li se osećate preplavljeni profesionalnim obavezama i borite se da ispunite očekivanja svojih voljenih? Tokom perioda od 9. do 20. oktobra, posvetite malo vremena svojim voljenima i fokusirajte se na poboljšanje svakodnevnog života. Međutim, budite spremni na izazove u komunikaciji s nadležnima u novembru, posebno 10, 23. i 25. novembra, što može uticati na vaše samopouzdanje. Iskoristite svoj šarm da stvorite toplu atmosferu kod kuće 15. novembra. U decembru ćete imati priliku da izgladite nesuglasice sa partnerom.

Singl Blizanci imaju određene planove u vezi sa njima zanimljivom osobom koji će se verovatno ostvariti 2024. godine. Kontrolišite svoje impulzivne reakcije kako biste očuvali poverenje i podršku drugih.

Posao:

Značajan projekat se odvija u pozadini, najavljujući novi ciklus u 2024. godini, i pažljivo postavljate njegove temelje. Dok imate podršku Jupitera do 6. novembra, nemojte da preterate s entuzijazmom i velikim vizijama koje mogu zabrinuti one koji vas prate. Izbegavajte forsiranje drugih oko 28. i 29. oktobra, i dajte najbolje od sebe bez obzira na troškove. Tako da vas niko ne kritikuje odmah ili kasnije zbog toga što ste služili samo svojim interesima. Poslušajte nas…

Zdravlje

Jupiter vas štiti i podržava do 6. novembra. Ovo je vaša šansa da napunite baterije. Samo budite oprezni ovog jeseni da ne mešate brzinu s preteranom brzinom, entuzijazam s delirijumskom fantazijom, i pre svega, važno je kontrolisati određene impulzivne ispade koji bi mogli da vam se vrate kao zdravstveni bumerang oko 28. oktobra, 3. novembra i 21. decembra.

nensuria/istock/gettyimagesplus