Horskop za jesen 2023. Bik

by | 21 septembra, 2023
horoskop za jesen 2023. bik

Šta vas čeka do 22. decembra, Bikovi? Horoskop za jesen 2023. za  Bika

Svakodnevni život zahteva vašu posvećenost. Na vama je da njime upravljate što je moguće savesnije, da služite zajednici, a da ne pokušavate da preuzmete vlast nad drugima. Ako želite da prođete kroz mesec bez sukoba ili rizika od sukoba, dajte prednost dijalogu i slušanju drugih. Maksimalno ćete iskoristiti ono što obećava da će biti intenzivna kasna jesen koristeći strategiju i izbegavajući svaki pokušaj da se probijete, što bi moglo da utiče na vaše interese. Horoskop za jesen 2023. za Bika!

Horoskop za jesen 2023 – Bik

Ljubav

Radite na projektu za koji će verovatno trebati neko vreme da se uspostavi, ali ćete moći da pridobijete svog partnera za svoju stvar. Pazite, međutim, da se ne trudite previše da nametnete svoju viziju vašem partneru tokom novembra. Odlučite se za nežniji pristup. Sezonu (i godinu) ćete završiti u slozi, sa jasnom vizijom zajedničke budućnosti i sa osećajem ispunjenosti.
Singl Ovnovi, ne gubite strpljenje u oktobru. Istrajte i pokušajte da zadržite osmeh na licu ako želite da privučete nekoga u svoj život u novembru. Najpovoljnija ljubavna situacija očekuje vas u decembru i to sredinom meseca.

Posao

U oktobru, možete računati na svoju nepogrešivu odlučnost da se suprotstavite onima koji bi mogli pokušati da vas uspore. Nećete oklevati da branite svoje gledište kada budete primorani. Međutim, suočeni sa poteškoćama koje će vam verovatno opteretiti karijeru u novembru, želećete da malo ublažite stvari. Kompromis je jedino rešenje. Godinu ćete završiti veoma pozitivno, u stanju da potvrdite i ostvarite svoje ambicije i otvorite novi ciklus ekspanzije, zadovoljni zaradom.

Zdravlje

Moći ćete da se nosite sa poteškoćama na koje ćete naići ove jeseni. Ako uspete da izdržite stres koji vam nameće oktobar, u novembru i decembru ćete se osećati odlično.

Drazen Zigic/istock/gettyimagesplus