Horoskop za jesen 2023. Lav

by | 21 septembra, 2023
horoskop za jesen 2023 lav

Lavovi, znate li šta vas čeka do 22. decembra 2023? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Lava

Usred transformacije? Ove jeseni ćete zaista imati priliku da se bavite unutrašnjom promenom  koliko i u razmeni sa svetom oko vas. Novi način organizovanja vašeg života polako ali sigurno dobija oblik, a neki od vas će možda pokušati da ubrzaju put do uspeha. Zato pokušajte da ne budete previše u iskušenju da se igrate veličine, već radije prepoznajte da ste deo celine i da stoga morate da uzmete u obzir potrebe onih oko sebe u svojim izborima i odlukama. Lavovi, samo hrabro u jesen 2023.

Horoskop za jesen 2023. Lav

Ljubav

Sumorna jesenja atmosfera može da utiče i na vašu žeđ za avanturom i kretanjem, pa da se polako uvuče i u vašu vezu. Ako ste odlučili da zaštitite svoju vezu od promenljivosti života i učinite sve što je u vašoj moći da to postignete, verovatno ćete se suočiti s većim izazovima u novembru, kada određene frustracije mogu umanjiti raspoloženje između vas i vašeg partnera. Pokušajte da dokažete partneru da ćete mu ostati posvećeni bez obzira na okolnosti.

Singl Lavovi će se na početku sezone, osećati kao da im sve ide od ruke, da su na pravom putu i da im ništa neće biti uskraćeno. Ipak, jesen neće biti baš tako lagana – u oktobru ćete morati da pazite da ne postanete suviše agresivni u svojoj potrazi za ljubavlju, dok vas u decembru čekaju neki završeci i razjašnjavanja sa ljudima iz prošlosti.

Posao

Do 6. novembra, Jupiter će verovatno služiti vašim interesima i ponuditi vam nekoliko prilika da raširite krila i uzletite. To je posebno tačno krajem septembra (25.) i u oktobru (22.), kada finansijski pregovori mogu da se okrenu u vašu korist. Prilike za napredovanje, unapređenje ili povećanje plate se javljaju u ovom periodu. Pazite samo da ne zaboravite na ljude koji su vam pomogli u karijeri. Ne zapostavljajte nikoga i ostanite dostipni ljudima. Isto važi i za decembar, kada, ako se događaji ubrzaju i pružaju vam priliku da napravite važne promene u svom društvenom životu.

Zdravlje

Vaše zdravlje i dobrobit ove jeseni zavise od ljudi oko vas. Ukoliko oni budu zadovoljni, atmosfera oko vas će biti pozitivna, a vi raspoloženi i zdravi. Ali ako zanemarite voljene i to vam se osveti u svakodnevici, može se dogoditi da posustanete pod naletima tenzije i stresa.

raw/istock/gettyimagesplus