Horoskop za jesen 2023. Vodolija

by | septembar 21, 2023
horoskop za jesen 2023. vodolija

Da li znate šta vas čeka do 22. decembra 2023. godine? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Vodolije

Da li želite da ostvarite svoje ambicije i pomaknete granice mogućeg ove jeseni? Bilo da želite da uzdrmate stvari unutar svoje porodice (kupovina nekretnine, selidba, oslobađanje od teškog i ometajućeg) ili jednostavno da procvetate u strukturama koje vas privlače, nećete oklevati da stavite svoje srce, telo i dušu u ostvarivanje svojih ciljeva. Samo budite spremni da zatražite podršku (savet) onih oko vas pre nego što krenete u ostvarenje snova. Samo napred, Vodolije.

Horoskop za jesen 2023. Vodolija

Ljubav

Vaš privatni (porodični) život kretaće se u pravom smeru krajem septembra i u oktobru  sve do 22. Verovatno ćete imati mnogo toga da proslavite. Pazite da ne poremetite ove pozitivne vibracije pokušavajući da usmeravate i kontrolišete sve, s rizikom da postanete jako nametljivi. Uspećete da glatko prenesete svoje poruke krajem početkom jeseni, ali  oprez se savetuje krajem meseca oktobra kada ćete postati jako izričiti i naredbodavni. Objasnite svojim voljenima u novembru (3.) da trošite puno energije kako biste ostvarili svoje projekte i zatražite pomoć. Isto važi i za decembar, kada ćete morati koristiti svoj šarm da pomirite želju za očuvanjem svoje nezavisnosti sa željom da ojačate porodicu.

Samci Vodolije umesto da vijaju ljubav svog života biće usmereni ka rešavanju stambenog pitanja, barem do sredine oktobra. Neki od vas će to spojiti, pa će zasnovati porodicu sa svojim partnerom. Izbegavajte trudnoću krajem oktobra.

Posao

U novembru ćete morati da naporno radite na poslovnom frontu kako biste podržali svoje lične planove, a u decembru ćete već moći da postavljate uslove i izborite se za veću autonomiju. Tokom septembra i većeg dela oktobra vas čeka uspeh, ali budite oprezni krajem meseca – nemojte zloupotrebljavati autoritet.  U decembru, vaši projekti će biti u centru pažnje i moći ćete da računate na svoj uticaj da usmerite svoju sudbinu svojim putem.

Zdravlje

Mars može da vam podari mnogo energije krajem septembra, ali nemojte preterivati. Oktobar je izazovan za vas i čuvajte snagu.

encrier/isctok/gettyimagesplus