Mesečni horoskop za novembar 2023: Venera ulazi u Vagu, a sredinom meseca nas čeka mlad Mesec u Škorpiji

by | 27 oktobra, 2023
Mesečni horoskop za novembar 2023

Mesečni horoskop za novembar 2023. nam donosi niz zanimljivih aspekata. Venera će ući u Vagu, a ovoga meseca će početi i sezona Strelca. Šta horoskop sprema vašem znaku?

Venera će 8. novembra ući u znak Vage što će staviti akcenat na odnose među ljudima. Potom će Merkur 10. novembra promeniti svoju poziciju tako što će preći u susedni znak Strelca. Ovo će izazvati nemogućnost da donesemo pravi kritički sud. Novembar će obeležiti i mlad Mesec u Škorpiji koji će se dogoditi 13. novembra i u fokus će staviti intuiciju.

Jedan od značajnijih aspekata dogodiće se 22. novembra kada će Sunce preći u znak Strelca i time otvoriti sezonu ovog znaka. Samo dva dana kasnije, Mars će takođe preći u ovaj znak i stvoriti preduslove za novi krug bobre za sopstvene ideje i vrednosti. Krajem novembra, tačnije 27. očekuje nas pun Mesec u Blizancima.

Mesečni horoskop za novembar 2023.

Novembar 2023. godine neće biti preterano harmoničan. Raznovrsne energije ovog meseca u interakcijama jedne sa drugom, stvaraće veoma neobične situacije, izazivati složene emocije,a to će nas naterati da zauzmemo neobične pozicije ili da tražimo nestandardna rešenja za određene probleme. Evo šta očekuje svaki horoskopski znak.

Ovan

Novembar će za Ovnove biti veoma pozitivan period. Dominantne emocije će biti radost i entuzijazam. Na poslu vas očekuju lepe prilike, naročito one koji se bave kreativnošću i marketingom. Inspirativna komunikacija sa prijateljima će motivisati Ovnove na nove ideje i postizanje ciljeva. Do kraja prve trećine meseca očekuje se poboljšanje finansijske situacije, a nove romantične veze su moguće tek nakon 13. novembra. Zdravlje će biti dobro, ali je poželjno da obratite pažnju na endokrini sistem.

Bik

Zbog visokog rizika od bolesti zbog smanjenog imuniteta, Bikovi bi u novembru trebalo da smanje fizičku aktivnost. Prva trećina meseca će biti veoma prosperitetna, međutim, nekon mladog Meseca bi trebalo da povedu više računa o sebi. Na profesionalnom planu ćete morati da uložite mnogo truda što će automatski učiniti vaše slobodno vreme “nepostojećim”. Ipak, za ovaj trud i rad ćete biti nagrađeni velikom materijalnom nagradom. U drugoj polovini meseca, Bikovi će doživeti snažna iskustva na ljubavnom planu.

Blizanci

U novembru će Blizanci imati niz intelektualnih avantura. Iskoristićete svaku priliku da popravite svoju finansijsku situaciju i stoga će većina njih biti uspešna. Krajem meseca, radoholičari će dobiti nove prihode što će im omogućiti da kuju planove za budućnost. Blizanci u braku bi mogli naići na krizu, koju mogu rešiti samo iskrenim razgovorom. Budite oprezni. Moguće su  povrede i opekotine.

Mesečni horoskop za novembar 2023: Rak

Rakovi će u novembru teško držati svoje emocije pod kontrolom. To će dovesti do gubitka stabilnosti što će se odraziti i na posao i na finansije. Ovu situaciju će uspešno pregurati oni koji imaju čvrste odnose sa svojim najmilijima jer će im njihova podrška biti ključna. Iz ove emotivne krize izaći ćete tek krajem novembra. U poslednjoj trećini meseca su moguća romantična poznanstva. Na planu zdravlja, endokrini sistem bi mogao izazivati probleme.

Lav

Lavovi će tokom celog novembra biti veoma aktivni. Zahvaljujući ispoljavanju lične inicijative i odgovornosti, mnogi problemi i zadaci će biti rešeni na poslovnom planu. Što se tiče finansija, moraćete da trošite na putovanja i sastanke. Ljubavni plan će takođe ići na bolje i za one koji su usamljeni i za predstavnike znakova u paru. To takođe zahvalite preuzimanju inicijative i hrabrosti.

Devica

Novembar će za Device biti period fluktuacija. Doživećete uspeh na profesionalnom planu. Na profesionalnom planu vam ništa neće stajati na putu, a ovo će se preneti i na sferu ljubavi i zdravlja. Odnosi sa partnerom će vas podstaći na neobične korake. Finansije će biti stabilne, a nakon mladog Meseca će biti moguće i njihovo poboljšanje. Zdravlje će biti stabilno iako ćete se suočavati sa napadima hipohondrije.

Mesečni horoskop za novembar 2023: Vaga

Novembar će biti prilično dobar za Vagu, naročito za one koje uspešno mogu da se postave u uravnoteženo emotivno stanje. Profesionalna i finansijska sfera će biti veoma uspešne. Razlog tome je što ćete pokazati svoje veštine u diplomatiji, domišljatosti i sposobnosti pronalaženja kompromisa. Na romantičnom planu su moguća nova poznanstva i poboljšanje odnosa u vezi. Zdravlje će biti stabilno.

Škorpija

Za tipične Škorpije, novembar će biti period preispitivanja uverenja što se tiče materijalnih vrednosti. Mnogi će se naći u jakom finansijskom toku što će pružati mogućnosti za velike zarade i zahtevaće reviziju uobičajenih obrazaca delovanja. Mnogi predstvavnici znaka će dobiti priliku za unapređenje. Na ljubavnom planu ćete potisnuti emocije zarad stabilnosti u odnosima. Zdravlje će biti stabilno.

Strelac

Strelčevima će novembar doneti mnogo događaja vezanih za porodicu, rodbinu i finansije. Većina ovih događaja će biti pozitivni. Profesionalna sfera će biti posebno uspešna za predstavnike znaka koji se bave umetnošću i društvenim aktivnostima. Strelčevi rođeni krajem novembra će osetiti nalet popularnosti i slave koju će moći da unovče. Krajem meseca će se javiti prilika za putovanje. Zdravlje će biti stabilno.

Jarac

Novembar će za Jarčeve biti period šansi i prilika. Oni koji se bave finansijama i proizvodnjom će postići velike uspehe. Ipak, za predstavnike ovog znaka će rasejanost biti karakteristična, a pojačan umor će se javljati nakon 22. novembra. Ljubav vam neće biti prva na listi prioriteta, već ćete se posvetiti poslu i zdravlju. Zdravlje će biti stabilno ukoliko budete vodili računa o adekvatnom snu i raznovrsnoj ishrani.

Mesečni horoskop za novembar 2023:Vodolija

Novembar nikako neće biti dosadan i hladan za Vodolije jer će njihov pozitivan stav i optimizam nadvladati sve neprijatne promene. Mnogi će uživati u poslu, komunikaciji sa prijateljima i ljubavnom aspektu života. Oni koji traže srodnu dušu će ovog meseca u tome i uspeti. Predstavnici znaka koji se bave naukom i istraživanjem će naići na otkrića. Zdravlje će se krajem novembra pogoršati u vidu prehlada, ali neće dugo trajati.

Ribe

Protivurečnosti Riba će se pojačati u novembru. Previše informacija, nesistematičnih i nejasnih će vas iritirati i sprečavaće vas da donesete pravu odluku. Najbolje bi bilo da potražite pomoć prijatelja koji će vam pomoći da se izborite sa haotičnim informacijama. Romantična sfera ne obećava stabilnost, a ukoliko budete želeli da isprovocirate partnera, to bi vam se moglo obiti o glavu. Zdravlje će podsetiti na sebe one koji imaju probleme sa bubrezima i štitnom žlezdom.

Akcija: Novozelandski med s đumbirom olakšava varenje – 30 % jeftinije

Harbucks/GettyImagesPlus