Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Saturn kreće direktno krajem nedelje, a evo i šta to znači za nas

by | 29 oktobra, 2023
Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Drugi jesenji mesec će se završiti sa harmoničnim aspektom Venere i Urana koji povoljno uticati na većinu nas. Evo šta nam horoskop  sprema ove nedelje.

Ovaj aspekt će ljudima pružiti kreativne ideje, ali i nova poznanstva koja će biti veoma prijatna. Za Vodolije, Škorpije i Jarčeve moguća su neočekivana novčana primanja ili pokloni, a za Bika i Vagu susreti koji bi mogli da označe početak nove veze. Ljudi sa hroničnim problemima će osetiti značajno poboljšanje na polju zdravlja, naročito ako su ti problemi povezani sa štitnom žlezdom, cirkulacijom ili nervnim sistemom.

Sunce će 3. novembra formirati opozicioni aspekt sa Jupiterom što će loše uticati na profesionalni plan. Moguće su greške i finansijski neuspesi. Tokom ovog perioda, najbolje bi bilo smanjiti poslovnu aktivnost u novim projektima i zauzeti kritički stav prema predlozima koji su na prvi pogled veoma privlačni. Ovnovi i Lavovi bi mogli da naiđu na pravne probleme, a Ribe i Strelčevi će doći u sukobe sa svojim nadređenim. Pogoršanje odnosa sa partnerima ili rođacima je moguće za Rakove i Strelčeve. Zdravlje će podsetiti na sebe one koji imaju probleme sa jetrom, pa je najbolje da izbacite alkohol, masnu i slatku hranu i izbegavajte prejedanje.

 

Suprotstavljanje Urana i Merkura u subotu će u narednih nekoliko dana izazvati razdražljivost u komunikaciji na poslu. Najbolje bi bilo da ne prisustvujete javnim događajima i ako nije neophodno, ne sedajte za volan. Mentalna rasejanost će biti svojstvena Blizancima i Devicama koji će biti u opasnosti da donesu pogrešnu odluku. Oni koji imaju istoriju vegetativno-vaskularne distonije moraju da vode računa o sebi.

Planeta Saturn, planeta karme promeniće svoje retrogradno kretanje u pravo. Retrogradni Saturn je usporio mnoge procese. Međutim, promenom kretanja, poslovni procesi će dobiti novi zamah, a inspiracija će se vratiti onima koji se bave kreativnim poslom. Uspeh će pratiti one koji su prethodno sve radili kako treba. Jarčevi, Vodolije i Vage će osetiti pozitivne promene. Ostali će uspeti da se otarase nekih dilema koje su ih proganjale poslednjih nekoliko meseci.

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra

Ovan (21. mart – 20. april)

Ove nedelje ćete biti puni energije i pratiće vas sreća. Snažna motivacija i spremnost na rizik će pomoći zaposlenima za značajno napredovanje u karijeri. Oni Ovnovi čije aktivnosti uključuju ozbiljnu fizičku aktivnost će postići impresivne rezultate.Finansijski rezultati će biti povoljni, ali ako ne budete trošili previše. Na romantičnom planu ćete više biti okrenuti seksualnim zadovoljstvima nego emocijama. Zdravlje će biti odlično.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će većinu svog vremena posvetiti profesionalnim poslovima. Jedan deo predstavnika znaka će imati priliku da steknu nova znanja, a drugi će uspeti da unaprede svoje poslovne veštine. Ako budete štedeli u prvom delu nedelje, moći ćete da obavite neophodnu kupovinu u njenom drugom delu. Bikovi u bezama će biti skloni planiranju porodičnog života. Na zdravstvenom planu, krajem nedelje su mogući problemi sa krvnim pritiskom, bubrezima i krvnim sudovima.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizancima se sprema aktivna nedelja. Nekima će se pružiti prilika da unaprede finansijsku sferu života. Posebno je važno da obratite pažnju na poslovna putovanja koja bi mogla da vam donesu nove prihode. Oni koji su u vezi će možda dobiti ponudu za brak, a oni koji su već u bračnoj zajednici će realizovati dugogodišnje planove. Zdravlje će biti odlično.

Rak (21. jun – 22. jul) 

Rakovi će osetiti unutrašnji nalet snage i energije, ali će se to manifestovati kroz neobičnu gužvu. Mnogi će dobiti ponudu za nov posao ili kombinaciju pozicija. Romantična sfera neće biti stabilna tokom cele nedelje, ali neće biti preterano kritičnih roblema. Neobavezujuće flertove bi moglo postati ozbiljno za one koji su sami. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će biti primotani da se bave analitikom koja će ih činiti nervoznim. Ipak, ovo će biti korisno onima koji se bave advokaturom ili novinarstvom. Finansijska sfera će od Lava zahtevati razumnu uštedu. Početkom nedelje su mogući sukobi sa partnerom koji će se posle petka umiriti, ali samo ako se obe strane potrude.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će nedelju provesti u pedantnom planiranju života. Mnogi će naići na slepu ulicu ili osećaj zbunjenosti koji ćete uspešno prevazići tek posle petka. Zatišje u profesionalnoj sferi će takođe doprineti promišljenosti o sopstvenom životu, a nedostatak dobre atmosfere u odnosu sa partnerom će vas primorati da vreme provodite sa društvom.  I to će vam prijati. Predstavnicima znaka zavisnim od vremenskim prilika će se možda zdravlje pogoršati u prvoj polovini nedelje.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će skoro cele nedelje biti zauzete intenzivnim radom. Na profesionalnom planu će se od vas zahtevati poseban trud i pažnja, a porodični problemi će doći u glavni fokus na ličnom planu. Odlično raspoloženje tokom vikenda obezbediće vam opuštanje u društvu najmilijih. Utorak i sreda obećavaju zanimljive susrete predstavnicima znaka koji su usamljeni. Zdravlje će biti stabilno.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Predstavnici Škorpija koji su biznismeni će veći deo nedelje provoditi na sastancima i razgovorima o poslovima, dok će predstavnici boemskih profesija imati niz samoprezentacija. Ovo će vam poći za rukom što će se odraziti i na vašu poslovnu poziciju. U oblasti finansija, trebalo bi da se čuvate prevara i da izbegavate bilo kakvu nepotrebnu potrošnju. Na romantičnom planu bićete skloni da budete zavedeni. Čuvajte se opekotina i posekotina.

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će uživati u zasluženom uspehu. To će posebno uticati na one koji slede svoj poziv na profesionalnom planu. Finansije će biti stabilne, a oni koji su ranije imali nedostatak novca će doživeti promene na bolje. Slobodni predstavnici znaka će imati šanse da pronađu ljubav koja bi mogla odvesti ka ozbiljnoj vezi. Zdravlje će biti odlično ako ograničite alkohol.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevima se preporučuje da se pridržavate režima štednje snage i energije skoro cele nedelje. Preporučljivo je da održavate stabilno raspoloženje izbegavajući emocionalne promene iz bilo kog razloga. Na profesionalnom planu će se od vas zahtevati dodatan trud, ali vi posao nećete videti kao prioritet. Ljubav će od vas zahtevati da odaberete prioritete. Finansije će biti stabilne. Najbolje bi bilo da vikend provedete u prirodi.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će biti posebno aktivne na profesionalnom planu. Nove ideje že od vas zahtevati brzu i odlučnu akciju koja će vam pružiti priliku za poboljšanje finansija i proširenje uticaja. Ljubav će iznenaditi one koji budu odlučni i hrabri i koji se ne plaše rizika. Porodični predstavnici znaka će imati niz prijatnih događaja. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra: Ribe (19. februar – 20. mart)

U prvom delu nedelje će Ribama biti dosadno jer se vaša očekivanja neće ostvariti. Ovo stanje će trajati do četvrtka kada ćete se napokon sabrati i početi da rešavate tekuće zadatke i probleme. Na poslu je moguća reorganizacija. Na romantičnom planu će se od vas očekivati da ozbiljno razmislite o svojoj budućnosti i da prilagodite svoje planove želje. PReskočite sva finansijska ulaganja do polovine novembra. Zdravlje bi moglo da bude problematično onima koji imaju enodkrine i kardiovaskularne probleme.

Akcija: Novozelandski med s đumbirom olakšava varenje – 30 % jeftinije

Maria Korneeva/GettyImagesPlus