Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Ovnove čeka miran vikend, Ribe očekuju više i bolje

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Predstojeći vikend za Ovnove i Škorpije biće dosta miran i emotivan, dok sa druge strane, Device mogu očekivati turbulencije. 

by | april 21, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Predstojeći vikend za Ovnove i Škorpije biće dosta miran i emotivan, dok sa druge strane, Device mogu očekivati turbulencije.

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. mart

Ovan

Predstojeći vikend doneće mnogo osmeha i sreće vama i vašem partneru. Ovo je povoljan period i za samoanalizu i istraživanja dubljih nivoa vaše veze. Kada je reč o slobodnim Ovnovima, očekujte miran vikend bez velikih promena. Uživaćete u izlascima sa društvom i nećete biti raspoloženi za nova poznanstva. Osećate da vam je potreban odmor.

Bik

Za Bikove vikend može doneti mnoštvo zanimljivih situacija. Moguće su emotivne blokade kada je u pitanju odnos sa partnerom, ali u pitanju nisu trajni konflikti već samo trenutne nesuglasice. Bez obzira na to da li imate partnera ili ne, ovog vikenda morate biti staloženi i spremni na kompormise. Skupite unutrašnju snagu i naoružajte se strpljenjem.

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Blizanci

U pozitivnom ste zanosu i imate osećaj da je sve lako ostvariti. Do sada vam se posrećilo u ljubavi, ali budite oprezni jer vikend može doneti i neka razočaranja. Slobodnim Blizancima prija nečija naklonost. Nemojte gubiti vreme već iskoristite svoju šansu za napad.

Rak

Pravo je vreme da prebolite bivšu ljubav, zvezde vam za to sada daju zeleno svetlo. Veoma ste privlačni suprotnom polu što možete iskoristiti za početak neke nove romanse sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Ne trošite svoje vreme na ljude koji ga nisu vredni. Rakovi u ozbiljnoj vezi mogu očekivati lep vikend prepun ljubavi i emotivnih trenutaka.

Lav

U narednim danima možete očekivati značajan pomak u vašim emotivnim odnosima. Imaćete dosta energije za komunikaciju sa partnerom i rečima ćete nadomestiti sve što vam je do sada u vezi nedostajalo. Predstoji vam mnoštvo ideja i predloga o tome kako možete poboljšati svoju vezu. Slobodne Lavove čekaju brojna iznenađenja sa osobom iz prošlosti.

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Devica

Veoma dinamična atmosfera u kojoj se nalazite vodi vas u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Međutim, budite oprezni jer vas tajne veze veoma brzo mogu razočarati. Slobodne device vikend će provesti sa mnoštvom prijatelja i to im neće teško pasti. Shvatićete da su u ovom periodu života iskreni prijatelji najveće bogatstvo.

Vaga

Zauzete Vage ovog vikenda mogu napraviti veliki korak u vezi. Neki će stati na ludi kamen, a neki će doneti bitne odluke poput odluke na zajednički život ili veridbe. Sačekajte pravi trenutak da svom partneru otvorite srce i kažete sve lepo što vam je na duši. Slobodne Vega imaju na umu jednu osobu sa kojom žele da ostvare kontakt. Krajem vikenda možete čuti dobre vesti o njoj.

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Škorpija

Ako ste u vezi, pred vama je veoma miran i emotivan vikend. Lako ćete funkcionisati sa partnerom i nećete imati problema oko bilo kakvih dogovora. Ukoliko ste slobodni, skupite snagu da priđete osobi koja vas već duže vreme privlači. Nemojte gubiti vreme da ne biste zakasnili. Možda tu osobu još neko gleda iz prikrajka.

Strelac

Delujete vrlo napeto u ljubavnom odnosu i ne dopada vam se psihološki pritisak koji osećate od strane partnera. Zbog ove emotivne nesigurnosti imate stalnu potrebu da proveravate partnera, ali i da izazivate određene dramatične scene. Opustite se i pronađite pravi uzrok svoje napetosti, sve ovo može dolaziti iznutra. Možda ste zapravo samo nezadovoljni nekim aspektom svog života.

Jarac

Za razliku od stabilnosti na poslovnom planu, ljubavni život ovih dana je dosta poljuljan. Zauzeti Jarčevi žele da spuste sidro u sigurnoj luci međutim ne ide sve uvek po platu. Sa druge strane, slobodni predstavnici znaka mogu očekivati vrlo dinamičan period sa puno novih poznanstava i spontanih razovora.

Vodolija

Već duže vreme ste u oblacima što može dovesti vašeg partnera do ludila. On ima nešto realniji pogled na svet od vas i može mu zasmetati vaše psihičko previše opušteno stanje. Pokušajte da se ponašate zrelije i konkretnije, ali stavite mu do znanja da ste vi maštovita osoba i da volite da živite u trenutku.

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. april: Ribe

Vikend pred vama donosi mnoga preispitivanja, a između ostalog, doći ćete i do mnogih novih spoznanja. Jedno do njih je i to što ćete shvatiti da zaslužujete više, ali i da to u ovom trenutku ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa ni vaš partner. Prihvatite ga takvog kakav jeste, a onda probajte da živite bez prevelikih očekivanja.

Jovana Jevtić vladans/Getty Images Plus